Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Facts Αγώνα
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 0-1
* 11-5-7 υπέρ του Παναιτωλικού η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 5-3-3 υπέρ των Αγρινιωτών στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει στην έδρα του Απόλλωνα. 5-3-3 υπέρ του Παναιτωλικού και 2-2-1 υπέρ του Απόλλωνα οι αντίστοιχες επιδόσεις στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε επίπεδο κορυφαίας κατηγορίας πρωταθλήματος.
* Ο Γιώργος Παράσχος έχει αντιμετωπίσει 18 φορές στην καριέρα του τον Παναιτωλικό και ο απολογισμός είναι εξαιρετικός: 12 νίκες, 5 ισοπαλίες, 1 ήττα.
Στο 25’ ήταν με 2-0 πίσω στο σκορ στο ΟΑΚΑ (7’, 25’) και κάπου εκεί το ματς με την ΑΕΚ είχε τελειώσει. Μπορούσε να είχε δεχτεί και περισσότερα τέρματα στο α’ μέρος, στο β’ η Ενωση έκανε διαχείριση, χωρίς όμως να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί, αφού η μόνη τελική του στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 80’ (0-2).
Τρίτη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές, 0-1-4 το εκτός έδρας σερί του σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνει στο φινάλε της κανονικής περιόδου έχοντας +6 από την προτελευταία θέση, που παρότι δεν είναι ασφαλείας εν όψει play out, εν τούτοις σίγουρα δεν δικαιολογεί τα «σύννεφα» που μοιάζουν να υπάρχουν στη Ριζούπολη (και φάνηκαν με την αποχώρηση, ειδικά στο συγκεκριμένο timing, του τιμ μάνατζερ Κασναφέρη).
Θετικό σε κάθε περίπτωση, τόσο εν όψει της φιλοξενία του Παναιτωλικού όσο και κυρίως εν όψει των play out ότι έχει βελτιωθεί η εντός έδρας αποτελεσματικότητά του, με 2 νίκες στα 3 τελευταία στη Ριζούπολη (επί Ατρομήτου και ΟΦΗ, αμφότερες με 2-1).
Εξέτισε ο Μπαξεβανίδης (δ. μπακ, 24/1), επιστρέφει έχοντας αποθεραπευτεί ο Τσιλούλης (εξτέμ, 21/4), μόνη απουσία αυτή του μακροχρόνια τραυματία Βιτλή (μπακ-χαφ, 9/0).
Κακός ρυθμός και ανύπαρκτες φάσεις ως και το τελευταίο δεκάλεπτο του α’ ημιχρόνου της φιλοξενίας του Βόλου, έκτοτε είχε 2 καλές στιγμές για να προηγηθεί έναντι 1 των αντιπάλων του. Ανάλογο το σκηνικό στο β’ μέρος, με τα πράγματα να «ζωηρεύουν» μόνο από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα (76’), το οποίο και κατάφερε να κρατήσει ως το τέλος (1-0).
Δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη, δεύτερη σερί με 1-0, τρίτο διαδοχικό παιχνίδι με αυτό το σκορ (ήττα στη Λάρισα στο ενδιάμεσο), τον κράτησε εκτός τελευταίας δυάδας, στο +1 από τον προτελευταίο ΟΦΗ και στο +4 (εκ νέου) από τη Λάρισα. Για μια ομάδα με τη χειρότερη επίθεση (13 γκολ), τη μόνη χωρίς διπλό στο πρωτάθλημα και χωρίς εκτός έδρας γκολ από τις 29/11 (630 λεπτά έκτοτε χωρίς να σκοράρει) και πάλι καλά που φτάνει στο σημερινό φινάλε της κανονικής περιόδου με το συγκεκριμένο βαθμολογικό στάτους.
Αρκετά τα προβλήματα για τους Αγρινιώτες. Οκτώ συνολικά οι απόντες, χωρίς καθαρόαιμο δεξιό μπακ η αποστολή και χωρίς ιδιαίτερες εναλλακτικές στα άκρα της επίθεσης. Συγκεκριμένα λοιπόν, τιμωρημένοι είναι οι Μεντίνα (δ. μπακ, 12/0), Αριγίμπι (εξτρέμ, 23/4), δεν πρόλαβαν και δεν ταξίδεψαν οι νεοαποκτηθέντες Τσότσαλιτς (στόπερ, 7/0), Μπαρμπόσα (εξτρέμ, 5/1), ανέτοιμοι ακόμη, παρότι επέστρεψαν στις προπονήσεις, οι Καρασαλίδης (στόπερ, 8/0), Μανθάτης (νιόφερτος χαφ, 5/1), έχει τελειώσει η σεζόν λόγω των τραυματισμών τους, για τους Τζανακάκη (δ. μπακ, 16/0), Λιάβα (μπακ-χαφ, 19/1).