ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

16:00:00
13.09

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ

ΣΤΑΝΤ ΡΑΪΜΟΝ-ΚΟΠΑ (18.752)
430
30° C Ηλιόλουστος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΖΕ - ΡΕΜΣ

Facts Αγώνα

* Το ματς θα διεξαχθεί παρουσία 5.000 θεατών σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της Γαλλικής Ομοσπονδίας.

* Ελαφριά υπεροχή της Ρεμς βάσει συνολικής παράδοσης (16-21-23). Πιο πρόσφατη νίκη της Ανζέ το 2008, έκτοτε μετρά 6 ισοπαλίες και 5 ήττες από τη Ρεμς.

* Under τα 7 από τα 10 πιο πρόσφατα ματς ανεξαρτήτως έδρας.

* Δυνατή η Ανζέ εντός έδρας κόντρα στη Ρεμς (12-9-9). Χωρίς νίκη την πρόσφατη 10ετία (0-3-2).

* Under τα 4 από τα 5 ματς σε αυτή την έδρα.

* Η Ρεμς αγωνίζεται την ερχόμενη Πέμπτη στο 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Σερβέτ.

ΑΝΖΕ
Ρεπορτάζ

Ανάμικτα τα συναισθήματα και οι εντυπώσεις από το φετινό της ξεκίνημα. Πολλά υποσχόμενη νίκη στην έδρα της Ντιζόν (1-0), αλλά πέταξε «στα σκουπίδια» εμφάνιση και βαθμούς με την εντός έδρας ήττα (0-2) από τη Μπορντό.

Υποτίμησε την αντίπαλό της πρώτο μέρος, έχασε σχεδόν όλες τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και έδειχνε «μπλαζέ» παρά την κρισιμότητα του αγώνα. Ακόμη και μετά το διπλό σοκ (0-2 στο 25’-27’) δεν συνήλθε, σπαταλώντας ένα ολόκληρο ημίχρονο ψάχνοντας τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο.

Ευτυχώς για τον κόουτς Στεφάν Μουλέν, αυτό δεν συνεχίστηκε και μπήκε βελτιωμένη στο 2ο ημίχρονο. Αύξησε την πίεση και την επιθετικότητά της, δυστυχώς όμως της γύρισε δύο φορές την πλάτη η τύχη (δύο δοκάρια). Η μεταμόρφωση προς το καλύτερο στην επανάληψη, δεν κρύβει τις αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι, ούτε υποβαθμίζει το κακό της αμυντικό πρόσωπο σε όλο το 90λεπτο.

Αγωνιστικά Νέα

Γεμάτο το απουσιολόγιο του κόουτς Στεφάν Μουλέν. Απουσιάζουν οι θετικοί στον ιό Αϊτ-Νουρί (πλάγιος μπακ) και Ταϊμπί (χαφ), οι τραυματίες χαφ-εξτρέμ Περέιρα, Ελ-Μελαλί ενώ εκτός αποστολής τέθηκε και ο φορ Αλιουί.

ΡΕΜΣ
Ρεπορτάζ

Ευρωπαία πλέον η ομάδα του Νταβίντ Γκιόν μετά τη σπουδαία περυσινή πορεία και ο πήχης των προσδοκιών έχει ανέβει ακόμη πιο ψηλά. Σε αυτό βοήθησε και το αποτέλεσμα της πρεμιέρας, με την ισοπαλία (2-2) στο Πριγκιπάτο με δυνατό ξεκίνημα αλλά πιο μέτρια συνέχεια.

Παρά τις «υποσχέσεις» της πρεμιέρας, «εξαφανίστηκε» και παρουσιάστηκε αγνώριστη στην εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Λιλ την προηγούμενη εβδομάδα. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος στο 1ο ημίχρονο δεν πάτησε καν την αντίπαλη περιοχή και σαν να μην έφτανε αυτό, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ.

Η Λιλ όπως έδειξε και καθ’ όλη την περυσινή περίοδο δεν είναι Μονακό και αυτό το κατάλαβε με τον πιο πειστικό τρόπο. Οταν πλέον συνήλθε στην επανάληψη, «κλειδώθηκε» από την αντίπαλη άμυνα που ήταν προετοιμασμένη για αυτή την πίεση. Δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει οτιδήποτε από αυτή την αναμέτρηση χωρίς να μπορέσει να καταγράψει εύστοχο σουτ στο ματς. Μεγάλο το κενό του στόπερ Ντισασί (μεταγραφή στη Μονακό), ψάχνει ακόμη χημεία.

Αγωνιστικά Νέα

Τρεις σοβαρές απουσίες καταγράφονται στο μπλοκάκι του κόουτς Νταβίντ Γκιόν. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Ντουμπιά (χαφ), Σίρχαους (φορ) και Αμπτνελχαμίντ (στόπερ).

Casino