Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Σπαθάτη νίκη επί της Λίβινγκστον με 2-1. Δεύτερη διαδοχική. Ανοιξε το σκορ ο Ντίκερ στο 39’. Διπλασίασε τα τέρματα ο Μακ Κένζι στο 55’.
Για πρώτη φορά φέτος έπιασε την πρώτη πεντάδα. Ανοιξε η όρεξη των παικτών. Κρατάει χαμηλά τον πήχη ο Αλέσιο.
«Στόχος μας είναι να καθαρίσουμε μια και καλή με την ουρά της βαθμολογίας και μετά ότι καλύτερο βγει είναι ευπρόσδεκτο», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.
Δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.
Επέστρεψαν τα χαμόγελα μετά το 2-0 επί της Σεντ Τζόνστον στο ντέρμπι της ουράς. Τα γκολ οι Ομπίκα στο 37’ και Μούλεν στο 61’. Ο πρώτος αποκτήθηκε πρόσφατα και έδειξε από νωρίς πως αποτελεί όαση.
Τερμάτισε ένα σερί έξι αγώνων δίχως τρίποντο. Μακριά από το σπίτι της και ηττηθεί και στα τέσσερα φετινά ματς πρωταθλήματος.
Δεν αλλάζει το 4-3-3 με τους Αντρεού, Μιούλεν και Ομπίκα να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.
Στα πιτς ο μέσος Κουκ (11/3 πέρσι).