ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ
19:30:00
14.12

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (6.700)
158
7° C Βροχερός
Novasports 1
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Facts Αγώνα

* 14-11-11 υπέρ του Αστέρα η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, 9-6-3 αυτή των αναμετρήσεων στην Τρίπολη. 11-9-11 και 8-5-3 οι αντίστοιχες επιδόσεις σε επίπεδο κορυφαίας κατηγορίας. 

* Από τα 11 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Αστέρα (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), τα 7 έληξαν είτε 1-0 είτε 0-1!
 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ρεπορτάζ

Στην πρώτη του ουσιαστικά επίθεση προηγείται την Τετάρτη στη φιλοξενία του Βόλου με πέναλτι (22’), χωρίς όμως έκτοτε να αλλάξει τίποτα το συγκλονιστικό στην εικόνα της αναμέτρησης. Χάνει μεγάλη ευκαιρία – δεύτερο πέναλτι – στο ξεκίνημα του β’ μέρους για να «κλειδώσει» τη νίκη, έκτοτε μοιάζει να ελέγχει το παιχνίδι και πάλι όμως, όταν απέκτησε αριθμητικό μειονέκτημα, στο 90’ δηλαδή, δέχτηκε γκολ με την ισοφάριση να έρχεται στο 94’ (1-1). 

Σε δεύτερο λοιπόν σερί παιχνίδι σε διάστημα τεσσάρων ημερών, δέχτηκε 3 γκολ ενόσω είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, χάνοντας πάντα στο 11vs10 (κόντρα σε ΠΑΟΚ και Βόλο) 3 βαθμούς! Στατιστικό και εικόνα που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το επιβαρυμένο κλίμα στους Αρκάδες, οι οποίοι «τρέχουν» αρνητικό σερί 6 αγωνιστικών, σερί που είναι το μεγαλύτερο επί ημερών Ράσταβατς, ο οποίος – εύλογα – έχει βρεθεί στο στόχαστρο και δεν αποκλείεται ακόμη και στο αποψινό παιχνίδι να παίζει την καρέκλα του. 
 

Αγωνιστικά Νέα

Πέραν της μακροχρόνιας απουσίας του Καπίγια (χαφ), δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στους γηπεδούχους, άπαντες οι υπόλοιποι στη διάθεση του Ράσταβατς. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ρεπορτάζ

Πιο… δεξιά το παιχνίδι με τον Αρη, δεν γίνονταν να του πάει. Στο 35’ αποκτά αριθμητικό πλεονέκτημα και με πέναλτι προηγείται. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, με την πρώτη του ουσιαστικά τελική στο παιχνίδι κάνει το 2-0 και δείχνει να «κλειδώνει» τη νίκη. Κάπου εκεί όμως τα χάνει – όχι πως έπαιζε τίποτα το σπουδαίο ως τότε – και δεν έχει την παραμικρή αντίδραση στην αντεπίθεση των «κίτρινων», οι οποίοι δίκαια ισοφαρίζουν, φλερτάροντας μάλιστα ακόμη και με την ολική ανατροπή (2-2). 

Ακόμη μια μέτρια εμφάνιση λοιπόν για τους Περιστεριώτες. Τρίτη σερί ισοπαλία, το μόνο ωστόσο που είναι σταθερό ως τώρα είναι η δυσλειτουργία σε παιχνίδια και αντιπάλους που περιμένει κανείς να έχουν (έστω κάποιο) κυριαρχικό ρόλο. Χωρίς εναλλακτικές, χωρίς επιλογές, με ένα (και βαρετό σίγουρα) αγωνιστικό πλάνο, εύλογα προβληματίζουν, παρότι πάντα βρίσκονται στα όρια (ή και εντός ενίοτε) της εξάδας. 

Μοιραία και ο κόουτς Κάναντι – όπως και ο αποψινός του αντίπαλος – έχει βρεθεί σε πρώτο πλάνο, αμφισβητείται αρκετά και όσο περνάει ο καιρός και οι εμφανίσεις δεν βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο, σε σημείο που (όπως και με τον Ράσταβατς) εκτιμάται πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος απόψε δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις. 

Αγωνιστικά Νέα

Ανέτοιμος ακόμη και εκτός της 22μελους αποστολής ο Ραμπέγιο (χαφ, 6/0), σταθερά εκτός αυτής οι προφανώς εκτός πλάνων Στρούγγης (στόπερ, 5/0), Γιακουμάκης (επ/κος, 5/0), Οικονομίδης (χαφ, 0/0). 

Casino