-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΠΟΥΜΑΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Τεράστιο ματς για την Πούμας, η οποία επιβεβαίωσε με τη νίκη απέναντι στη Μοντερέι ότι φέτος στοχεύει πραγματικά ψηλά. Βέβαια, κόντρα στην πρωταθλήτρια Τολούκα αλλάζει η πίστα. Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν την Τσίβας και έκλεισαν τα στόματα όσων υποστηρίζουν ότι μετά από δύο διαδοχικές κατακτήσεις τίτλων, η ομάδα δείχνει κάπως κορεσμένη. Θα χρειαστεί πολλά περισσότερα από μία καλή εμφάνιση για νικήσει την Τολούκα η Πούμας. Εάν κάτι μου αρέσει σε αυτό το ζευγάρι είναι η ισοπαλία στο 3.40 από τη Winmasters. Καμία από τους δύο δεν θα πει «όχι».
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥΜΑΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ
Facts Αγώνα
- 9η αγωνιστική για το Κλαουσούρα 2026 στη Λίγκα ΜΞ. Μετά από 17 αγωνιστικές, οι 6 πρώτες ομάδες παίρνουν απευθείας το εισιτήριο για τα play-offs, ενώ εκείνες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-10 συμμετέχουν σε play-in τουρνουά με έπαθλο τις δύο τελευταίες θέσεις. Καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται.
- Αντιμέτωπες οι δύο αήττητες ομάδες του Κλαουσούρα.
- 6/8 ματς της Τολούκα στο Κλαουσούρα ήταν N/G.
Δείτε τα προγνωστικά Μεξικό
Κράτησε το αήττητο, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Τιχουάνα η Πούμας. Η ομάδα του Εφραΐν Άλβαρες κόλλησε στο 1-1 απέναντι στους «τσόλος», αλλά συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, χάρη στις ήττες των Τσίβας και Πατσούκα, αφενός μείωσε τη διαφορά από την κορυφή και αφετέρου παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.
Δεν είχε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση η ομάδα από το Μέξικο Σίτι, αλλά πάλι έβγαλε στο γήπεδο κάποιες από τις αρετές της και φυσικά την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 40′, όμως απάντησε αστραπιαία. Ο Ζουνίνιο πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Ρόμπερτ Μοράλες που βρήκε στο δοκάρι και ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι του Πέδρο Βίτε και μία κλασική ευκαιρία του Άλβάρο Ανγκούλο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Πούμας. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το τελικό σκορ, ίσως γλυκόπικρη η γεύση, αλλά η ισοπαλία στο «Καλιέντε» δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό αποτέλεσμα.
Εκτός οι Σαντιάγκο Τρίγος (μέσος, 0/0) και Χοσέ Χουάν Μασίας (φορ, 0/0).
Οι πρωταθλητές είναι εδώ! Όχι ότι υπήρχε αμφιβολία, αλλά η Τολούκα επιβεβαίωσε πως όποιος επιθυμεί να πάρει τον τίτλο θα πρέπει πρώτα να… περάσει από εκείνη. Επικράτησε άνετα με σκορ 2-0 της Τσίβας στο «Νεμέσιο Ντίες» και την γκρέμισε από την κορυφή. Ταυτόχρονα, ανέβηκε εκείνη στη δεύτερη θέση και βρίσκεται στο -1 από την Κρουζ Αζούλ.
Παράσταση για έναν η αναμέτρηση. Η ομάδα του Αντόνιο Μοχάμεντ άνοιξε το σκορ στο 5′ με εκτέλεση πέναλτι του Χεσούς Γκαγιάρδο και στο 16′ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Χόρχε Ντίας. Δεν σκόραρε, αλλά ήταν καθοριστικός για ακόμη ένα ματς ο Παουλίνιο. Ο Πορτογάλος φορ «πήρε» πολύ εύκολα το πέναλτι από τον Ρίκαρντ Λεντέσμα στο πρώτο γκολ και σέρβιρε με υπέροχο τακουνάκι το δεύτερο.
Η Τολούκα μπορούσε να διευρύνει ακόμη περισσότερο το προβάδισμα. Μόνο στο τελευταίο εικοσάλεπτο χρειάστηκε η παρουσία του τερματοφύλακα Λουίς Γκαρσία. Αν μη τι άλλο, εμφάνιση απόδειξη τόσο της ποιότητας όσο και της δίψας για έναν ακόμη τίτλο από τους «ντιάμπλος ρόχος».
Παλεύουν για την επιστροφή τους οι Νικολάς Κάστρο (μέσος, 5/0) και Αλέξις Βέγκα (επιθετικός 0/0). Αμφότεροι, όταν είναι απόλυτα υγιείς, θεωρούνται βασικοί πυλώνες της ομάδας.