Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - CSA AΛ
Facts Αγώνα
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 20 ομάδες διαγωνίζονται σε δύο γύρους (38 αγωνιστικές). Οι πρώτες τέσσερις
θα ανέβουν στην πρώτη κατηγορία, ενώ οι τελευταίες τέσσερις θα υποβιβαστούν στην τρίτη κατηγορία. Το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας είναι ο αριθμός των νικών.
* Παράδοση τελευταίας 20ετίας με γηπεδούχο την Πόντε Πρέτα: 2-1-0
* Παράδοση τελευταίας 20ετίας: 4-1-2
* Οι έξι από τις επτά προηγούμενες συναντήσεις τους έληξαν με G/G, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, το σύνολο τερμάτων 2-3.
* Στον α’ γύρο: Αλαγκοάνο – Πόντε Πρέτα 0-1
Απέσπασε εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία από την Τομπένσε και συμπλήρωσε έτσι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2). Παράλληλα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της, αφού έχει προβάδισμα εννέα πόντων από τη γραμμή σωτηρίας – όπου βρίσκεται η Αλαγκοάνο – με τρεις αγωνιστικές να υπολείπονται. Ακόμα και εάν η ίδια δεν πάρει βαθμό μέχρι το τέλος και η σημερινή της αντίπαλος κάνει το 3/3 και ισοβαθμήσουν, θα υπερτερεί αυτή, καθώς το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας είναι ο αριθμός των νικών και αυτή τη στιγμή έχει 11 έναντι 7 της Αλαγκοάνο.
Ως γηπεδούχος δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τρία τελευταία της παιχνίδια (0-2-1), ενώ είχε επιβληθεί και στα έξι αμέσως προηγούμενα. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή θα υποδεχτεί την Κρισιούμα, ενώ θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα ως φιλοξενούμενη της ουραγού Νάουτικο.
Εξέτισαν ο βασικός τερματοφύλακας Κάικε Φράνσα (33/0), ο μέσος Γουάλισον (27/5) και ο δεξιός μπακ Ιγκόρ Φόρμιγκα (28/0). Αποθεραπεύτηκε ο μέσος Φεσίν (26/3), ενώ επιστρέφει και ο μεσοεπιθετικός Λούκα (27/14) που είχε προφυλαχθεί την προηγούμενη αγωνιστική.
Ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας από τη Λοντρίνα και συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-3), ενώ στα τρία τελευταία της παιχνίδια δεν βρήκε καν δίχτυα. Δέχτηκε το γκολ στο 58’ (αυτογκόλ του δεξιού μπακ Ζόναταν) και πλέον βρίσκεται τρεις πόντους κάτω από τη γραμμή σωτηρίας.
Είναι προφανές ότι δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο απωλειών. Μετά το σημερινό παιχνίδι, θα υποδεχτεί την ερχόμενη Τρίτη τη Βίλα Νόβα, ενώ θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα ως φιλοξενούμενη της πρωταθλήτριας Κρουζέιρο.
Επιστρέφει στον πάγκο της ο τεχνικός Ρομπέρτο Φερνάντες που ήταν τιμωρημένος την περασμένη αγωνιστική.
Τιμωρημένος λόγω της αποβολής του ο 20χρονος Εκουαδοριανός επιθετικός Μερκάδο (9/0, διεθνής με την Εθνική Κ17). Επίσης θα απουσιάσει λόγω καρτών ο αμυντικός Λούκας Μάρκες (20/1). Στα «πιτς» οι αμυντικοί Ερνάντες (6/0) και Γουέρλεϊ (18/0).