ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΠΟΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Η ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
17:00
12.12

ΠΟΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Η ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

ΝΤΙΝ ΚΟΡΤ (11.364)
414
6° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Facts Αγώνα

* Μέχρι 2000 φίλαθλοι των γηπεδούχων στις εξέδρες.

* Οι αποστολές είναι 20μελείς ενώ επιτρέπονται 5 αλλαγές.

* Συνολική παράδοση (από το 1973-74): 16-19-18. Η Μπόρνμουθ είναι αήττητη στους τελευταίους 7 εντός έδρας αγώνες (4-3-0). Πιο πρόσφατο διπλό της Χάντερσφιλντ το 1-0 του 2007.
 

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Ρεπορτάζ

Η «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στην επίσκεψη στο Σουόνσι την κράτησε αήττητη σε 4ο διαδοχικό ταξίδι (2-2-0), αλλά την απομάκρυνε από την κορυφή (-3). Εχει κάθε λόγο να νιώθει αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ήταν ανώτερη από τους Ουαλούς και είχε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει το νικητήριο γκολ, ενώ «φωνάζει» δικαίως για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε σε ανατροπή του Μπρουκς (71’).

«Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά εκνευρισμένος. Η εμφάνισή μας άξιζε σίγουρα τους τρεις βαθμούς και το πέναλτι που δεν μας δόθηκε ήταν πεντακάθαρο. Πρέπει, ωστόσο, να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε μπροστά» το χαρακτηριστικό σχόλιο του Τζέισον Τίνταλ.

Η Μπόρνμουθ μπορεί να μην πήρε αυτό που ήθελε (και άξιζε) στο «Λίμπερτι», όμως απέδειξε για μια ακόμη φορά πως διαθέτει πολύ καλή ομάδα και συγκαταλέγεται δικαίως στα φαβορί για την άμεση επιστροφή στην Πρέμιερ. Διατηρεί το προβάδισμα κόντρα στη Χάντερσφιλντ και θέλει να επιβεβαιώσει την ευνοϊκή εντός έδρας παράδοση. έχοντας μαζί τους οπαδούς της για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο.
 

Αγωνιστικά Νέα

«Παίκτης του μήνα» για τον Νοέμβριο ο μέσος Μπρουκς (11/2 γκολ/3 ασίστ). Ελπίζει σε επιστροφή ο πολύτιμος εξτρέμ Ντανζούμα (12/5). Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ-χαφ Ρίκο (15/1). Νέο πρόβλημα για τον επιθετικό Κινγκ (5/0). Δεν προλαβαίνει ο δεξιός μπακ Στέισι (12/1). Καθυστερεί λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο το ντεμπούτο του στόπερ Κάρτερ-Βίκερς (Τότεναμ). Ανέτοιμος ο αριστερός οπισθοφύλακας Ντάνιελς.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Ρεπορτάζ

Το 3ο διαδοχικό εντός έδρας τρίποντο ήρθε με το 2-0 στο ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Σημείωσε γρήγορα τα γκολ (Κορόμα 11’, Εμπενζά 24’) και έχασε πέναλτι (Μπακούνα 49’) πριν χαλαρώσει. Οχι σπουδαία, πάντως, η αντίδραση των φιλοξενούμενων οι οποίοι περιορίστηκαν σε κάποιες σποραδικές μικροευκαιρίες στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης.

«Στα πρώτα 45 λεπτά πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση. Κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που δημιουργήθηκαν. Μετά την απώλεια του πέναλτι ρίξαμε ταχύτητα, όμως αμυνθήκαμε σωστά» ο απολογισμός του Κάρλος Κορμπεράν μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Τόσο στον συγκεκριμένο αγώνα όσο και στην επικράτηση με το ίδιο σκορ απέναντι στην ΚΠΡ που προηγήθηκε, η Χάντερσφιλντ εκμεταλλεύτηκε το δυνατό ξεκίνημα και διατήρησε στη συνέχεια τον έλεγχο. Δεν είναι τόσο εύκολο να το επαναλάβει στο «Ντιν Κορτ» όπου θα προσπαθήσει να επανέλθει στις εκτός έδρας επιτυχίες (0-1-2). 
 

Αγωνιστικά Νέα

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως αλλαγή ο χαφ Βαγιέχο (1/0). Ενδέχεται να ακολουθήσει ο αμυντικός Κρίτσλοου (2/0). Τραυματίστηκε ο αμυντικός μέσος Χογκ (17/0). Χάνουν τους επόμενους τρεις μήνες ο αρχηγός Σίντλερ (στόπερ, 12/0) και ο πρώτος σκόρερ Κορόμα (ε,16/6). Θα λείψει περισσότερο απ’ ότι αρχικά υπολογιζόταν και ο στόπερ Στίρμαν (13/0). Μακροχρόνια τα υπόλοιπα προβλήματα.

Casino