-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Διεύρυνε το αήττητο σερί της στους 5 αγώνες (3-2-0) για όλους τους θεσμούς και πήρε την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Τρόφι επικρατώντας (μόλις 2 βασικοί) με 0-2 στην έδρα της Τραμίρ.
Σε ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα (σερί 4-1-1) και σε απόσταση τριών πόντων από τα πλέι οφ. Την Τρίτη ακολουθεί επαναληπτικός για το Fa Cup στο Μπέρτον.
«Νομίζω ότι η Σουίντον είναι ένας μεγάλος σύλλογος σε αυτό το επίπεδο και πάντα θα είναι φαβορί για να τερματίσει στις πρώτες θέσεις, μάλιστα ξεκίνησαν πολύ καλά τη σεζόν, έτσι γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.
Αν όμως κοιτάξουμε πίσω στα προηγούμενα παιχνίδια μας, δεν υπήρξαν καθόλου εύκολοι αντίπαλοι, έτσι δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό το Σάββατο», σχολίασε ο τεχνικός Αλεξάντερ.
Εκτός ο Λέθριν (κίπερ, 8 συμμ.), επέστρεψε ο Μπάλντγουιν (α, 2/0). Αμφίβολος ο Γουάιτχεντ (μ, 7/1), ενώ υπάρχουν ακόμα τρεις αμφίβολοι, των οποίων τα ονόματα δεν έγιναν γνωστά.
Σε ένα αδιάφορο γι’ αυτήν παιχνίδι και με δύο 17χρονους στην ενδεκάδα ηττήθηκε με το οριακό 1-0 στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς για το Τρόφι.
Πρώτη ήττα στα 5 τελευταία (3-1-1), στο πρωτάθλημα τρέχει σερί τριών νικών και απέχει έναν πόντο από την κορυφή. Αποτελεσματική μακριά από το γήπεδό, με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε σύνολο 8 αγώνων. Την προσεχή Τρίτη ακολουθεί ο εντός έδρας επαναληπτικός του Fa Cup με την Τσέλτεναμ.
Ο επιθετικός της Εοϊν Ντόιλ έχει σκοράρει 14 φορές σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας. Μάλιστα, βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα έχοντας σκοράρει στα 5 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του (7 τέρματα συνολικά) και επιπροσθέτως ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ.
Εκτός αποστολής ο Κονρόι (σημαντικός αμυντικός, 11/0), ο κομβικός Ισγκροουβ (μέσος, 16/0) και ο Αντερσον (επιθετικός, 14/3). Αμφίβολοι οι Ρόουζ (μέσος, 8/0) και Χαντ (αμυντικός, 17/0).