Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΝΓΚΖΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ - ΣΟΥΓΟΝ
Facts Αγώνα
* Παράδοση (συνολικά): 9-11-24 (31-63).
* Παράδοση (στην έδρα της γηπεδούχου): 5-6-12 (16-34).
* Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΟΥΓΟΝ – ΣΑΝΓΚΖΟΥ Σ. 0-1
* Με under έληξαν οι 4/5 πιο πρόσφατες κόντρες τους.
* Όλες οι αναμετρήσεις της K League διεξάγονται και πάλι δίχως κόσμο.
* Στην περίπτωση που κάποιος αθλητής, ή μέλος μιας ομάδας βρεθεί θετικός στον COVID-19, ο σύλλογός του αποκλείεται για 2 εβδομάδες από κάθε αγωνιστική υποχρέωση.
* Εάν το πρωτάθλημα διακοπεί οριστικά μετά την 22η αγωνιστική λόγω της διασποράς του κορωνοϊού, τότε κατοχυρώνεται η βαθμολογία ως έχει, με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή να κατακτά τον τίτλο.
* Πιέζεται το διπλό τις τελευταίες ώρες.
Παρά τις ηχηρές αποχωρήσεις -κυρίως του Κανγκ (16/7)-, η ομάδα του στρατού πήρε εύκολη νίκη με 3-1 κόντρα στην Ιντσέον. Φρόντισε να προηγηθεί στο 28’ με 2-0, με αποτέλεσμα να κόψει τα πόδια του αντιπάλου, που «καιγόταν για τη νίκη.
Κάπως έτσι επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Φανταστική η δουλειά του Κιμ Τάε Βαν, ο οποίος είχε ήδη προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο τους ποδοσφαιριστές που ανάλαβαν «υπηρεσία» μετά τους «απολυμένους».
Με πολλές αλλαγές σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του ο Κιμ Ταε Βαν, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε. Εξι παίκτες ολοκλήρωσαν την στρατιωτική τους θητεία, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στις ομάδες τους. Ενας από αυτούς έκανε σημαντικότατη δουλειά στην ομάδα. Ο λόγος γίνεται για τον Κανγκ (16/7), ο οποίος ήταν ο «εγκέφαλος» του συνόλου. Στα τελευταία παιχνίδια βέβαια ανακάτεψε την ομάδα -πολύ μεγάλο το ρόστερ της- με αποτέλεσμα να έρθουν κάποια άσχημα αποτελέσματα.
Νίκη ψυχολογίας για τους «τρικολόρ» που επιβλήθηκαν με 3-1 της Μπουσάν. Παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω στο ημίχρονο, στην επανάληψη με ψυχή και ορμή κατατρόπωσαν τον αντίπαλο, που «εξαφανίστηκε» από το χορτάρι. Απόλυτος πρωταγωνιστής τους ο μέσος Κιμ Μιν Γου (18/4), ο οποίος με τα γκολ του τούμπαρε την κατάσταση. Κάπως έτσι και σε συνδυασμό με την ήττα της Ιντσέον αποσπάστηκε με 6 βαθμούς από την τελευταία θέση.
Ελάχιστα τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει o Γιου. Αρκετά πεσμένος ο Ανταμ Τάγκαρτ (16/5), ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό του καλό εαυτό. Από την άλλη πολύ καλός ο Τέρι Αντονις, ο οποίος δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες με τις εξαιρετικές μεταβιβάσεις του.