ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΓΚΟΛ
01.01

ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΓΚΟΛ

ΠΡΟΒΙΝΤΕΝΣ ΠΑΡΚ, ΠΟΡΤΛΑΝΤ
2.951
14° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΓΚΟΛ

Facts Αγώνα

Λάτιν μονομαχία στους πάγκους ανάμεσα στον γεννημένο στη Βενεζουέλα, Ζιοβάνι Σαβαρέσε του Πόρτλαντ και τον γεννημένο στην Ουρουγουάη, Ταμπ Ράμος των Ντάιναμο. Αμφότεροι βέβαια, αμερικανοθρεμμένοι.

Παράδοση: 7-6-6 σε όλες τις διοργανώσεις. Αήττητοι στα τελευταία 7 εντός οι Τίμπερς.
    
Στα δέκα μεταξύ τους στο Πόρτλαντ οι Τίμπερς σκόραραν σε όλα, πλην του πρώτου (0-2 το 2011).

Οι Ντάιναμο επέκτειναν το σερί τους σε 10 αγώνες χωρίς ήττα σε πρεμιέρα. Το 2017 ήταν η τελευταία χρονιά που έκαναν δύο συνεχόμενες νίκες από την αρχή του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ

Βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Μαξίμ Κρεπό. Ο διεθνής με τη φανέλα του Καναδά τερματοφύλακας των Γουαϊτκαπς, αρνήθηκε στον Ασπρίγια το γκολ με εξαιρετική επέμβαση. Λίγα λεπτά πριν, τον έσωσε το δοκάρι σε σουτ του Μαμπιαλά.

Στην επανάληψη, ο έτερος διεθνής Καναδός της ομάδας του Βανκούβερ ανέλαβε δράση. Ο λόγος για τον Λούκας Καβαλίνι που έκανε με καρφωτή κεφαλιά το 1-0, σκορ που έμελλε να διατηρηθεί έως το σφύριγμα της λήξης.

Βάσει εμφάνισης, άξιζαν περισσότερα από την αναμέτρηση.

Αγωνιστικά Νέα

Αβέβαιη η συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα Κλαρκ, ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό λίγο πριν τη λήξη του αγώνα απέναντι στους Γουαϊτκαπς. Ο αριστερός μπακ Τζομ εγχειρίστηκε με επιτυχία στον αχίλλειο τένοντα και θα χάσει όλη τη σεζόν.

Ρεπορτάζ

Δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης κόντρα στους Κουέικς του Σαν Χοσέ. Μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και η πίεσή τους απέδωσε καρπούς στο 39’, με τον μέσο Μέμο Ροντρίγκεζ να κάνει το 1-0 για τους Ντάιναμο.

Σαν να μην μπήκαν στα αποδυτήρια ποτέ, επανήλθαν με την ίδια ένταση στο δεύτερο μέρος και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 56’ με τον Μάξι Ουρούτι.
Εκεί που πίστευαν ότι θα είχαν ένα χαλαρό απόγευμα, ήρθε το «τηλεκατευθυνόμενο» σου του Πολ Μαρί στο 74’ για να ρίξει τα σαγόνια των θεατών… στο πάτωμα (πραγματικά πανέμορφο γκολ) και να ανεβάσει τους σφυγμούς της αναμέτρησης. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρώην επιθετικός των Ντάιναμο, Κρις Βοντολόφσκι,  κατάφερε να χάσει ένα φαινομενικά εύκολο γκολ και να κλέψει τον βαθμό για λογαριασμό της ομάδας του.

Τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα του Χιούστον που έκανε 17 σουτ σε όλο το ματς.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, πλήρης η αποστολή.

Casino