-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΚΑΡΑΜΠΑΚ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Νοκ άουτ αγώνας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ στην έδρα της ομάδας που είναι γηπεδούχος. Χωρίς φιλάθλους. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής προκρίνεται στους ομίλους της διοργάνωσης.
Η Ευρώπη είναι τόσο σημαντική που πριν το παιχνίδι με την Ντρίτα την προηγούμενη εβδομάδα «θυσίασε» τον Βούκοβιτς και ντεμπούτο στον πάγκο απέναντι στους Κοσοβάρους έκανε ο Μιχνιέβιτς (παραμένει, παράλληλα, προπονητής και της U21 της Πολωνίας).
Το ρίσκο απέδωσε καρπούς, κέρδισε δίκαια με 2-0, σε ματς που για πρώτη φορά φέτος σκόραρε 2 γκολ στην έδρα της και ξέρει ότι οικονομικά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα αν δεν μπει στους ομίλους. Γι’ αυτό και ζήτησε να μην διεξαχθεί το εντός έδρας ματς με τη Σλασκ στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, κάτι που έγινε αποδεκτό.
Ο νέος προπονητής βρήκε έξτρα χρόνο για να μάθει καλύτερα τους νέους του παίκτες. Αποκλείστηκε στις δύο τελευταίες περιπτώσεις που έφτασε στα πλέι οφ (2017 και 2019). Την Τρίτη ανακοινώθηκε ότι διαγνώστηκε με κορωνοϊό μέλος του τεχνικού τιμ, όμως όλα τα τεστ των παικτών είναι αρνητικά και δεν υπάρχουν προβλήματα.
«Νιώθουμε πίεση για τη νίκη; Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. Πρέπει να εστιάσουμε και στο δικό μας παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Καραμπάχ μοιάζει πολύ με εμάς. Εχουμε κάνει την ανάλυσή μας και θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες», δήλωσε ο Μιχνιέβιτς.
Πρόβλημα έχει προκύψει με τον κορυφαίο της φορ Καντέ, που δίνεται αμφίβολος, τη στιγμή που εκτός παραμένουν οι Βέσοβιτς (βασικός μπακ) και Σανόγκο (αναπληρωματικός φορ).
Εμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείστηκε στα πέναλτι και προσπαθεί για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα. Τρέχει αρνητικό σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, μένοντας στο εκτός έδρας 2-2 με τη Σουμγκαΐτ την περασμένη Παρασκευή.
Καλή επιθετικά, κακή αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο, βρέθηκε να χάνει με 2-0 και τελικά πήρε το βαθμό με γκολ στο 95’, σε ματς που είχε δοκάρι και μεγάλες χαμένες ευκαιρίες. Αυτή την αναποτελεσματικότητα πληρώνει και την αδυναμία να αμυνθεί σωστά στις στημένες φάσεις. Βαρύ το κλίμα στην αποστολή για τις εξελίξεις και τον πόλεμο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
«Η Λέγκια έχει αλλάξει προπονητή και κάποια σημεία του παιχνιδιού της. Η μισή καρδιά μας βρίσκεται εδώ και η άλλη μισή στο Αζερμπαϊτζάν», αρκέστηκε να πει ο τεχνικός Κουρμπάνοβ, αναφερόμενος στον πόλεμο με την Αρμενία που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τραυματίας είναι ο Ρομέρο (βασικός φορ), ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Ζουμπίρ (βασικός μέσος) και Αμράλι (βασικός φορ). Δεν ταξίδεψε ούτε ο Γκεριέρ (βασικός μπακ), καθώς προέκυψε πρόβλημα με το διαβατήριό του.