-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Συνεχίζει αήττητη μετά την επιστροφή του Ζαρντίμ στον πάγκο της. Στην Ανζέ βρέθηκε πίσω με δύο τέρματα, αλλά με πολύ καλή εμφάνιση στο β’ μέρος πήρε τον βαθμό. Και τα δύο γκολ ο Φαλκάο, που επίσης βρήκε τον καλό του εαυτό με την επιστροφή του Ζαρντίμ.
Ιδια ενδεκάδα από τον Πορτογάλο τεχνικό στα τελευταία, έχει πετύχει εκείνο που έλειψε από τη Μονακό του α’ γύρου, τη χημεία και τους αυτοματισμούς. Με το σερί της, αλλά και την… ανυπαρξία των από κάτω, έχει βγει από τη ζώνη, πηγαίνοντας και στο +6 από τη 18η θέση των μπαράζ.
Εκτός ο καλύτερος στόπερ της, Γκλικ (24/1). Επιστρέφει μετά από δύο ο στόπερ Τζέμερσον (16/0).
Προκαλεί βαρεμάρα στους ουδέτερους και εκνευρισμό στον κόσμο της. Χωρίς σχέδιο στο παιχνίδι της, υποφερτή άμυνα και επίθεση βασισμένη στο ατομικό ταλέντο. Από τις περιπτώσεις που χαρακτηρίζεται λογική η απόλυση προπονητή. Συνέβη προ δεκαημέρου, με τον Ρικάρντο να πιστώνεται την αποτυχία της φετινής σεζόν και να απολύεται.
Με υπηρεσιακό μεσοβδόμαδα, νέα ήττα εντός έδρας από τη Μονπελιέ με 1-2. Περιμένει το οριστικό ναι του Πάουλο Σόουζα για τον πάγκο της, κάτι που πιθανό από ώρα σε ώρα. Θα είναι ο ακριβότερος προπονητής στην ιστορία της και θα έρθει μαζί με το δικό του επιτελείο.
Σήμερα πάντως στον πάγκο θα είναι ο υπηρεσιακός Μπεντό. Ο Μπεντό ήταν προπονητής στις ακαδημίες, αλλά τον τελευταίο καιρό είχε ανέλθει σε βοηθό του πρώην προπονητή Ρικάρντο.
Είναι πίσω στις υποχρεώσεις της ομάδας ο εξτρέμ Καλού (18/3), που είχε πάρει ειδική άδεια για να διαπραγματευτεί με τους απαγωγείς της μητέρας του στη Νιγηρία! Εκτός ο έμπειρος μέσος Πλάζιλ (16/0), λείπει ξανά ο επιθετικός Κορνέλιους (20/3).