Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΟΥΛ - ΓΕΟΝΜΠΟΥΚ
Facts Αγώνα
* Παράδοση (συνολικά): 24-20-29 (89-102).
* Παράδοση (στην έδρα της γηπεδούχου): 14-9-14 (49-52).
* Τα 14/21 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Σεούλ ολοκληρώθηκαν με G/G σε ποσοστό 67%.
* Η Γεονμπούκ έχει 5 σερί διπλά στο γήπεδο της Σεούλ για το πρωτάθλημα. Σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια, οι “πράσινοι” πέτυχαν τουλάχιστον δύο γκολ.
* Όλες οι αναμετρήσεις της K League διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών μέχρι νεωτέρας.
* Στην περίπτωση που κάποιος αθλητής, ή μέλος μιας ομάδας βρεθεί θετικός στον COVID-19, ο σύλλογός του αποκλείεται για 2 εβδομάδες από κάθε αγωνιστική υποχρέωση.
* Στην περίπτωση που ένας αθλητής πριν τον αγώνα έχει συμπτώματα του COVID-19, αποκλείεται από την αποστολή.
* Τα 20/48 (42%) τέρματα στην Κ1 League σημειώθηκαν μετά το 60’.
Πέταξε στον κάδο των αχρήστων το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ποχάνγκ, αφού υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα από τη Σεονγκνάμ με 1-0. Πλήρωσε την επιπολαιότητα των κεντρικών αμυντικών στο τέλος, με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ από τον Κις στο 91′. Φανερό το πρόβλημα στην επίθεση, καθώς ο Ανριάνο δεν πατάει καλά, ενώ ο Πέσιτς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.
Υπάρχουν προβληματάκια στο στρατόπεδο της Σεούλ. Ο βασικότατος μέσος Χαν (3/0) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς ανήκει στη Γεονμπούκ. Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Μπάρμπα (μ., 3/1) με τον Τσόι να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Δύσκολη και η περίπτωση του Πέσιτς (επ., 1/0), του οποίου ο δανεισμός λήγει στις 30/06. Ο Αντριάνο (επ., 2/0) επέστρεψε, ωστόσο δεν έχει βρει ρυθμό. Σταθερά με τριάδα στην άμυνα παρατάσσει την ομάδα της πρωτεύουσας ο Κορεάτης τεχνικός.
Υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα από την Γκανγκβόν με 1-0. Μέχρι τώρα έπαιρνε αποτελέσματα δίχως να παίζει καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο στο τελευταίο ματς πλήρωσε τις αδυναμίες της. Το παιχνίδι για τους πρωταθλητές χάθηκε ουσιαστικά μόλις στο 16’, ύστερα από την αποβολή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Χονγκ (4/1). Από εκεί και πέρα ήταν κακή η διαχείριση του ματς από τον Μοράις, με τον Πορτογάλο μόλις στο 19’ να αποσύρει τον Φέλντβαϊκ, ο οποίος ήταν από ο μοναδικός φορ που ήταν διαθέσιμος (πέραν του 42χρονου Λι Ντον Γκουκ που έχει το πολύ 15 ανταγωνιστικά λεπτά στα πόδια του).
Η Γεονμπούκ αρέσκεται πολύ στα γεμίσματα και τις σέντρες προς την περιοχή από τα αριστερά. Σε αυτό το παιχνίδι, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ελλείψεις του αντιπάλου και να τον χτυπήσει με τον τρόπο που “έμαθε” να παίζει.
Τιμωρημένος είναι ο κεντρικός αμυντικός Χονγκ Τζεονγκ Χο (4/1). Επιστρέφει από την τιμωρία του ο Τσο (επ., 3/1), ο οποίος θα δώσει μάχη με τον Φέλντβαϊκ για μια θέση στην ενδεκάδα.