ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ
ΓΑΛ1
22:00
12.08

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ

Καζάνι που βράζει η Παρί
1
X
2
Εκτίμηση
Parc des Princes
496
21° C Συννεφιασμένος
Novasports 2
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Louis Campora Louis Campora
Ώρα έναρξης: 22:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Over 3.5

Απόδοση: 2.30
betsson Παίξε νόμιμα

Μόνο αγωνιστικό και ποδοσφαιρικό δεν είναι το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή στην ομάδα του Παρισίου. Ο Μέσι παρελθόν, ο Νεϊμάρ υπό παραχώρηση και ο Μ’Μπαπέ σε “μόνιμη” κόντρα με τη Διοίκηση όσον αφορά την παραμονή ή την παραχώρησή του. Μοιάζει πιο “θνητή” πλέον, αλλά έχει ποδοσφαιριστές με περίσσια ποιότητα που θα μοχθήσουν για νίκες και γκολ. Βεβαίως, είναι και η Λοριάν που μπορεί να απειλήσει ανά πάσα στιγμή όπως και πέρσι. Η παράδοση “δείχνει” γκολ και η επιλογή μας θα πάει στο over 3.5 του 2.30 από την Betsson.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ

Facts Αγώνα

* Πάνω από τις μισές οι νίκες των Παριζιάνων επί της Λοριάν στα ματς πρωταθλήματος (17-6-9). Μετρούν μόλις 2 ήττες από το 2012 (15-2-2), η μία απ’ αυτές το 1-3 του περσινού Απριλίου στην ίδια έδρα.

* G/G τα 5 τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας, G/G+Over τα 4 απ’ αυτά.

* Ιδιαίτερα μαχητική η Λοριάν όταν αγωνίζεται στο Παρίσι, μετρά 6 νίκες σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος (8-2-6). Η περσινή της εκτός έδρας νίκη είναι η μοναδική την πρόσφατη 10ετία (6-0-1).

* Over 3.5 τα 7 από τα 8 τελευταία ματς στο Παρίσι από το 2012.

* Διαιτητής ο Μπαστιάν Ντεσπί.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Ρεπορτάζ

Μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα στις πρώτες ημέρες του Ισπανού Λουίς Ενρίκε στο τιμόνι της ομάδας των πρωταθλητών Γαλλίας. Δεν πρόλαβε καν τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος που αποχώρησαν, δεν έχει δει – και ίσως να μην συμβεί – τον Κιλιάν Μ’Μπαπέ να προπονείται με την πρώτη ομάδα εξαιτίας της διαμάχης με τη Διοίκηση.

Ο Γάλλος σταρ δεν δέχεται να ανανεώσει το συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά ούτε και να παραχωρηθεί (με ενδιαφέρον από το Κατάρ και τη Σ.Αραβία) έτσι ώστε το κλαμπ να βάλει χρήματα στα ταμεία από την πώληση. Ως εκ τούτου, δεν υπολογίζεται στο ρόστερ επ’ αόριστον.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Λουίς Κάμπος (αθλ. Διευθυντής) ενημέρωσε τους Νεϊμάρ, Εκιτικέ, Βεράτι, Παρέδες, Ρενάτο Σάντσες να ψάξουν για ομάδα καθώς δεν είναι στα πλάνα γι’ αυτή τη σεζόν.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, και με δεδομένους αρκετούς τραυματισμούς, καλείται να ξεκινήσει τη φετινή σεζόν και ασφαλώς να αναλάβει τα ηνία ως η ομάδα με το πιο πλουσιοπάροχο έμψυχο υλικό του πρωταθλήματος. Μόνο εύκολο δεν είναι αυτό και όσο το «παράθυρο» των μεταγραφών παραμένει ανοιχτό, κανείς δεν πρόκειται να ηρεμήσει. Να υπενθυμίσουμε εδώ, ότι η Λοριάν στο πιο πρόσφατο ματς του περσινού β’ γύρου είχε φύγει νικήτρια με 3-1 από το Παρίσι τον περασμένο Απρίλιο.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών οι Κιμπεμπέ (στόπερ), Μουκελέ (πλάγιος), Μπερνάτ (πλάγιος μπακ) και Νούνο Μέντες (πλάγιος μπακ). Πάντα εκτός αποστολής ο Μ’Μπαπέ που εξακολουθεί να προπονείται με τα “δεύτερα”. Έχουν ενημερωθεί ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε οι Βεράτι (αμυν.χαφ), Παρέδες (χαφ), Νεϊμάρ (φορ) και Εκιτικέ (φορ).

Ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος (Αρχ.), Σκρίνιαρ, Λούκας Ερναντέζ – Ζαϊρ-Εμερί, Ουγκάρτε, Βιτίνια – Ασένσιο, Ράμος, Λι.

ΛΟΡΙΑΝ
Ρεπορτάζ

Μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του περσινού πρωταθλήματος. Στηρίχθηκε στην ομοιογένεια, την πολλή και καλή δουλεία από ποδοσφαιριστές και κόουτς Ρεζίς Λε Μπρις. Χωρίς το «μεγάλο» όνομα αλλά με πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, κατάφερε με άνεση να βρεθεί και να παραμείνει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά τη σεζόν και με μία ήττα σε 12 αγωνιστικές (5-2 εκτός έδρας από τη Λανς), φιγουράρισε άνετα στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας. Ήταν μάλιστα η βασική ανταγωνίστρια της Παρί Σ.Ζ. για την πρωτιά, δείγμα της καλής δουλειάς που γινόταν στο γήπεδο.

Ο στόχος φυσικά, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή, είχε επιτευχθεί από νωρίς. Συνεπώς έπαιξε στο «ρελαντί» στο σύνολο του β’ γύρου. Αυτό δεν την εμπόδισε να πετύχει 15 νίκες που αποτελούν το 2ο καλύτερο ρεκόρ μετά τις 16 της σεζόν 2009-10 και την 7η θέση υπό την καθοδήγηση του κόουτς Κριστιάν Γκουρκίφ.

Σε κάθε περίπτωση, θα έχει και φέτος βασικό στόχο την παραμονή. Μπορεί να καταφέρει παρόμοια πορεία με το υλικό που δεν άλλαξε ιδιαίτερα κατά τη μεταγραφική περίοδο. Αγωνιστικά, σε πέντε αγώνες φιλικού χαρακτήρα πέτυχε δύο νίκες με Ναντ και Χάβρη (3-1 και 2-0 αντίστοιχα), ενώ υπέστη ήττα στο τελευταίο φιλικό από την αγγλική Μπόρνμουθ (2-0).

Αγωνιστικά Νέα

O κόουτς Λε Μπρις δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ιγκόρ Σίλβα (πλάγιος μπακ), Μαντί (πλάγιος μπακ), Καρί (αμυν.χαφ) και Μπουασγκάρ (χαφ).

Ενδεκάδα (3-4-3): Εμβογκό – Μεϊτέ, Λαπόρτ, Ταλμπί – Καλουλού, Αμπερζέλ (αρχ.), Μακενγκό, Λε Γκοφ – Φεβρ, Ντιένγκ, Λε Μπρις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino