Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΧΑΝΓΚ - ΓΚΟΥΑΝΓΖΟΥ
Facts Αγώνα
* Παράδοση (συνολικά): 12-6-1 (34-14).
* Παράδοση (στην έδρα της γηπεδούχου): 7-3-0 (21-9).
* Η Ποχάνγκ σκόραρε και στα 10 προηγούμενα μεταξύ τους ματς. Παραμένει αήττητη στα 18 τελευταία.
* Στην περίπτωση που κάποιος αθλητής, ή μέλος μιας ομάδας βρεθεί θετικός στον COVID-19, ο σύλλογός του αποκλείεται για 2 εβδομάδες από κάθε αγωνιστική υποχρέωση.
* Σε περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος λόγο διασποράς του COVID-19, η βαθμολογία κατοχυρώνεται ως έχει τη δεδομένη στιγμή.
* Στην ισοβαθμία το πρώτο κριτήριο κατάταξης μεταξύ των ομάδων αποτελεί η διαφορά τερμάτων.
Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ουλσάν. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και η παράταση τελείωσαν με 1-1.
Συγκλονιστικό ήταν και το φινάλε της στο πρωτάθλημα. Κέρδισε την Σανγκζού με 4-3 στις καθυστερήσεις, αγωνιζόμενη με 10 παίκτες.
Ο μεγάλος της στόχος από την αρχή της σεζόν ήταν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο έχασε πέρσι στο φινάλε. Φέτος φαίνεται πως έχει πάρει το μάθημά της, κι ο στόχος θα επιτευχθεί πιο εύκολα. Όπως ήρθαν τα πράγματα με το Κύπελλο, αλλά και τον υποβιβασμό της Σανγκζού, μόνο ο τελευταίος της πρώτης εξάδας δεν θα κερδίσει κάτι. Συνεπώς με 2 βαθμούς στα 5 παιχνίδια «καθαρίζει».
Εξέτισαν τις ποινές τους και είναι ξανά διαθέσιμοι οι Ιλιουτσένκο (επ., 21/12) και Τσόι (μ., 19/0). Από την άλλη τιμωρημένος είναι ο Γιέον Μιν Γκβανγκ (αμ., 13/0). Ερωτηματικό η κατάσταση του Ο’ Νιλ (μ., 13/0), ο οποίος έχασε τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια των Στίλερς. Ενσωματώθηκε στην αποστολή και αγωνίστηκε ο Κανγκ (αμ., 5/0) που ξεχώρισε με την παρουσία του στην Σανγκζού.
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τη νεοφώτιστη ομάδα. Πήρε το διπλό στην έδρα της Σεονγκνάμ (0-2) και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα κέρδισε τη θέση της στην πρώτη εξάδα. Πέρα από κάθε φαντασία το σενάριο για τη Γκουανγζού, η οποία στα τελευταία παιχνίδια έδειξε θαυμάσιο πρόσωπο. Μπόλικο και το ταλέντο που διαθέτει. Δίχως άγχος θα αγωνιστεί σε αυτά τα 5 τελευταία ματς, καθώς ο στόχος της έχει ολοκληρωθεί.
Στο όριο καρτών βρίσκονται δύο παίκτες της, όπου μεταξύ αυτών είναι ο Φελίπε Σίλβα (επ., 21/10). Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από κάποιον μικροτραυματισμό και δεν πατάει καλά στα τελευταία παιχνίδια. Ελάχιστα από εκεί και πέρα τα προβλήματα που απασχολούν τον Παρκ Γιν Σέοπ.