ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΟΣ ΤΟ ‘96
01.01

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΟΣ ΤΟ ‘96

ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΠΑΡΚ, ΚΑΡΛΑΪΛ
361
8° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΟΣ ΤΟ ‘96

Facts Αγώνα

* Κεκλεισμένων των θυρών

* Συνολική παράδοση: 10-14-9

* Στη συγκεκριμένη έδρα: 3-10-3

* Στον Α’ Γύρο (12/9): Κέμπριτζ – Καρλάιλ 3-0

* Εκτός ότι τα 10/16 συνολικά σε αυτό το γήπεδο έληξαν «Χ», ο τελευταίος άσος της Καρλάιλ χρονολογείται το 1996 (3-0). Εκτοτε 6 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ρεπορτάζ

Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τη Λέιτον εντός έδρας (0-1), με γκολ στο 88΄. Για ακόμα μια φορά (η 12η συνεχόμενη) παραβιάστηκε η εστία της, ένα πρόβλημα το οποίο δείχνει μέσα στο νέο έτος να μην αντιμετωπίζεται. Ηταν όμως και τρομερά άστοχη.

Προκάλεσε αντιδράσεις το γεγονός πως δεν έκανε καμία αλλαγή. Ο Κρις Μπιτς έκανε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και γι’ αυτό δεν σκόπευε να χρησιμοποιήσει ούτε στο ελάχιστο τους παίκτες που ήθελε να ξεκουράσει.

Το σημερινό είναι το δεύτερο στην τριάδα αγώνων εντός έδρας, όπου ο τεχνικός της ομάδας έχει υψηλότερες απαιτήσεις. Μετά τη δεύτερη σερί ήττα, η διαφορά μεγάλωσε στους 9 βαθμούς από την πρώτη επτάδα, αν και έχει 2 παιχνίδια παραπάνω να δώσει.

Αγωνιστικά Νέα

Εξέτισε ο στόπερ ΜακΝτόναλντ (20/0). Ανέτοιμος ο φορ Καγιοντέ (27/6), ο οποίος είναι και διεθνής και με την ομάδα νέων της Ιρλανδίας. Απών και ο φορ Ντίκενσον (12/1).

Ρεπορτάζ

Πήρε το ντέρμπι με τη Φόρεστ Γκριν εντός έδρας (1-0) με πρωταγωνιστή τον ηγετικό χαφ Χούλαχαν στο 38’. Μπορούσε να πάρει προβάδισμα από το 17’, όμως έχασε πέναλτι ο Μούλιν.

Παρά την πίεση και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, δεν χάνει τη θέση της από την τριάδα. Σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική νίκη και παραμένει στον έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ. Ωστόσο, Φόρεστ Γκριν και Τρανμίρ ακολουθούν στο -2 και περιμένουν… στραβοπάτημα για να το εκμεταλλευτούν.
 

Ο Μαρκ Μπόνερ παραμένει αισιόδοξος βλέποντας την ομάδα του να έχει βρει και πάλι μομέντουμ, έπειτα και από το σπουδαίο διπλό που προηγήθηκε στο Ολνταμ (2-4). Διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (55 γκολ σε 37 ματς) και φυσικά τον αρχισκόρερ Μούλιν (24 γκολ), θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα ακόμα και στις δύσκολες αγωνιστικές που ακολουθούν.

Πέρα από το σημερινό, ακολουθούν οι κόντρες μεταξύ ομάδων που διεκδικούν την άνοδο όπως η Μόρκαμ και η Εξετερ (εντός), καθώς και η Τρανμίρ και η Νιούπορτ (εκτός).

Αγωνιστικά Νέα

Επιστρέφει ο δεύτερος φορ Κνιμπς (23/2). Αμφίβολος ο μπακ Ντανκ (33/0). Λείπει καιρό ο βασικός κίπερ Μίτοφ (20 συμμετοχές). Χειρουργείο ο μπακ Ντέιβις (13/0) που πιθανότατα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Casino