ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΦΟΡΑ Ο ΑΡΗΣ
17:15:00
05.12

ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΦΟΡΑ Ο ΑΡΗΣ

Δημοτικό Περιστερίου (10.200)
502
16° C Συννεφιασμένος
Novasports 1
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ

Facts Αγώνα

* 20-11-8 υπέρ του Αρη η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 9-7-4 υπέρ των «κίτρινων» αυτή των αναμετρήσεων που έχουν γίνει στο Περιστέρι. Σε επίπεδο κορυφαίας κατηγορίας, 11-10-7 ο συνολικός απολογισμός υπέρ του Αρη, 4-7-3 υπέρ του στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει στην έδρα του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες πάντως είναι αήττητοι στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας. Τελευταία νίκη του Αρη στις 6/4/2013, στο Περιστέρι με 1-0 (σ.σ. επικράτησε και πέρυσι, πάλι στο Περιστέρι, πάλι με 1-0, στο πλαίσιο όμως των προημιτελικών του Κυπέλλου). 

* Μόλις μια νίκη σε σύνολο 14 παιχνιδιών κόντρα στον Ατρόμητο έχει πανηγυρίσει στην προπονητική του σταδιοδρομία ο Ακης Μάντζιος, ο οποίος ποτέ του δεν έχει φύγει νικητής (ως τεχνικός) από το Περιστέρι.
 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ρεπορτάζ

Συμμετείχε σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδι της σεζόν στη Λάρισα, απολύτως ενδεικτικό το 0-0 κόντρα στους «βυσσινί», σε ένα 90λεπτο που είχε μισή καλή στιγμή για τους «βυσσινί» και – με πολύ ζόρι… – δύο για τους Περιστεριώτες. 

Μια νίκη πλέον σε 4 αγωνιστικές ο πρόσφατος απολογισμός του Ατρόμητου, ξεκάθαρο πλέον ότι τους πηγαίνει και αποδίδουν καλύτερα όταν δεν είναι υποχρεωμένοι βάσει του αντιπάλου τους να κάνουν παιχνίδι, να έχουν κατοχή, να χαρακτηρίζονται έστω φαβορί. 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι 2 από τις 3 νίκες των γηπεδούχων ως τώρα στο πρωτάθλημα έχουν έρθει όταν αποενοχοποιήθηκαν να παίξουν με τον συγκεκριμένο τρόπο, κόντρα δηλαδή στην ΑΕΚ (παρότι για μια ώρα ήταν με παίκτη παραπάνω στο γήπεδο) και στον Παναθηναϊκό. 

Κάτι που λογικά «φωτογραφίζει» και την τακτική τους προσέγγιση και στη φιλοξενία του πρωτοπόρου Αρη, σε παιχνίδι που αν δεν πάει καλά για τους γηπεδούχους, ίσως σηματοδοτήσει αλλαγή (πολυεπίπεδη) κατεύθυνσης. 
 

Αγωνιστικά Νέα

Εξέτισε ο Σάλομον (αμ. χαφ, 9/0), νοκ-άου τέθηκε ο Ραμπέγιο (χαφ, 6/0), εκτός αποστολής κατόπιν τεχνικής απόφασης έμεινε ο Αγκάγιεβ (εξτρέμ, 3/0), εκ νέου και οι Γιακουμάκης (επ/κος, 5/0), Στρούγγης (στόπερ, 5/0), Νταβιώτης (εξτρέμ, 0/0). 

ΑΡΗΣ
Ρεπορτάζ

Αντέδρασε στην (δικαιότατη) πρώτη του ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-2), με επιβλητική «τριάρα» στη Λάρισα μεσοβδόμαδα, ακολουθώντας την… πεπατημένη. Γρήγορο δηλαδή προβάδισμα (18’) – όπως σε κάθε φετινή έξοδο των «κίτρινων» – έλεγχος έκτοτε του παιχνιδιού, επεμβάσεις του κίπερ Σιαμπάνη όποτε χρειάστηκε (σε 1-2 περιπτώσεις) και με 2 γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, «έγραψε» το τελικό 3-0. 

Ετσι, έκανε το «4 στα 4» στα εκτός έδρας παιχνίδια του, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ σε αυτά, επιστρέφοντας στην κορυφή, παρέα του Ολυμπιακού (έστω και με παιχνίδι περισσότερο). Ενδεικτικό και μόνο της ήδη διαφοράς που έχει πετύχει – εξακολουθώντας να σπάει το ένα ρεκόρ στην ιστορία του πίσω από το άλλο – ότι πέρυσι, στα αντίστοιχα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα (Βόλος, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Λάρισα) είχε πάρει μόλις 2 βαθμούς. 

Ζήτημα για τους φιλοξενούμενους το πως θα ανταποκριθούν στο τρίτο ματς που δίνουν σε διάστημα (ακριβώς) μιας εβδομάδας, κάτι ανεπανάληπτο ως τώρα στη σεζόν (η πρώτη και μόνη φορά που είχαν δώσει σερί παιχνίδια με μεσοβδόμαδο ενδιάμεσο, ήταν μετά την 1η αγωνιστική, τότε όμως είχαν παίξει Παρασκευή με Γιάννινα, Πέμπτη με Κοβαλίβκα και Κυριακή με Βόλο. Τρία ματς δηλαδή σε 10 μέρες). 
 

Αγωνιστικά Νέα

Εκ νέου εκτός αποστολής αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τους έμεινε ο πολύτιμος Τζέγκο (αμ. χαφ, 8/0), αντίθετα επιστρέφει ο δεύτερος απόντας στη Λάρισα, Μπεναλουάν (στόπερ, 3/0). Πρόσθετη απώλεια αυτή του Σάκιτς (μπακ, 8/0), επιστρέφει στην αποστολή σε ρόλο αναπληρωματικού τερματοφύλακα ο Κουέστα (3/0), αφήνοντας στη Θεσσαλονίκη τον Μπουσέ (2/0), εξακολουθεί εκτός ο προφανώς εκτός πλάνων πλέον Ντάτκοβιτς (στόπερ, 3/0). 

Casino