ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΕΛΛ2
17:00
18.06

ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Με το σερί της Καλλιθέας
Εκτίμηση
«Σπύρος Γιαλαμπίδης» (4.000)
4
23° C Βροχερός
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αντώνης Τσιράκης Αντώνης Τσιράκης
Ώρα έναρξης: 17:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: No Goal

Απόδοση: 1.61
pamestoixima Παίξε νόμιμα

Σε ένα ματς δύο εντελώς αδιάφορων ομάδων και με τέτοια διαφορά δυναμικής μεταξύ τους, δεν είναι απλό να βγάλεις άκρη. Εμείς πάμε με το N/G γιατί η Καλλιθέα έχει έξι σερί και αντιμετωπίζει έναν κατά πολύ υποδεέστερο αντίπαλο.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Facts Αγώνα

Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΟ ΡΟΥΦ 3-1

* Δύο φορές έχουν παίξει αντίπαλοι τη σεζόν 2009-10 στη Γ’ Εθνική και εκεί η ο ΠΑΟ Ρουφ νίκησε με 1-0 και στα δύο ματς.

* Δύο σερί Over+G/G έχει ο ΠΑΟ Ρουφ και τρία στα τελευταία πέντε.

* Σερί έξι N/G τρέχει η Καλλιθέα.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ
Ρεπορτάζ

Ήρθε η στιγμή να πει αντίο στη Super League 2 ο ΠΑΟ Ρουφ. Έχει υποβιβαστεί μαθηματικά εδώ και πολύ καιρό. Ουδέποτε έπεισε πως αξίζει να παίζει σε αυτή την κατηγορία. Το δείχνουν και τα αποτελέσματά του. Μετρά τις περισσότερες ήττες από κάθε άλλον στον Νότο πλην φυσικά του Ηρόδοτου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και χάνει όλα τα ματς στα χαρτιά Έχει τη χειρότερη άμυνα και επιθετικά χειρότερη συγκομιδή είχαν μόνο οι επίσης υποβιβασμένες Επισκοπή και Προοδευτική. Αν υπάρχει κάτι που μπορείς να πιστώσεις στους «κόκκινους», αυτό είναι ότι δεν έχουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους.

Την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΟ Ρουφ είχε ρεπό και τελευταίο του ματς ήταν η ήττα με 2-1 απέναντι στο Αιγάλεω. Εκεί οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με γκολ. Μόλις στο 8′ άνοιξαν το σκορ με τον Πολυχρόνη. Οι επόμενες φάσεις ήταν ξανά γι’ αυτούς με τους Κωστανάσιο, Βλαχομήτρο και Ραμίρες. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η πίεση συνεχίστηκε και στο 62′ έγινε το 2-0 με τον Φουρλάνο μετά από κόρνερ του Τσιλιγκίρη. Εάν δεν ήταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Ρουφ, το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ στο φινάλε ο Τασιούλης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αγωνιστικά Νέα

Από την αρχή της σεζόν ο ΠΑΟ Ρουφ δεν ενημερώνει επισήμως για τα αγωνιστικά του προβλήματα και τις πιθανές απουσίες του.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ρεπορτάζ

Ούτε φέτος τα κατάφερε! Πέρυσι ήταν αρκετά δύσκολο να πάρει την άνοδο η Καλλιθέα. Φέτος μπήκε πιο αποφασιστικά και ο στόχος ήταν εξ αρχής ένας, η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μόνο αυτή κατάφερε να κοντράρει την Κηφισιά, αλλά κάπου το έχασε. Πέταξε αφελώς βαθμούς, δεν είχε την ίδια δύναμη σε όλους τους τομείς και πλήρωσε την πρόσληψη του Γιώργου Σίμου. Όσο ακατανόητη και εάν ήταν η απόλυση του Γιώργου Βόκολου, ήταν ακόμη χειρότερη η επιλογή του επόμενου. Γι’ αυτό και το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ θα είναι το τελευταίο του. Τόσο για εκείνον όσο και για κάποιους παίκτες που θα κληθούν να αποχωρήσουν.

Με αυτά τα δεδομένα πάει να κλείσει τη σεζόν η Καλλιθέα έχοντας νικήσει 2-0 το Αιγάλεω λίγες μέρες νωρίτερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστική. Είχε σημαντικές ευκαιρίες με Λουκίνα και Κυνηγόπουλο και τελικά ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 36′ με προβολή. Δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με κεφαλιά. Δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχασαν μόλις μία ευκαιρία με τον Παλτόγλου. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία φάση του Τσιλιγκίρη. Αφού δεν έγινε εκεί το 2-1, όλα τελείωσαν. Η Καλλιθέα κοντρόλαρε στη συνέχεια το ματς, είχε κάποιες τελικές και σταδιακά «έσβησε».

Αγωνιστικά Νέα

Στο τελευταίο του ματς στον πάγκο της Καλλιθέας ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει κλασικά τους Ιωαννίδη (φορ), Κολτσίδα (αμ. χαφ) και Μουνιε (εξτρέμ). Εξέτισε την ποινή του και είναι ξανά διαθεσιμος ο Ντεμέτριους (επ. χαφ).

Casino