Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
Facts Αγώνα
* Τρεις φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες με την Προοδευτική να μετράει δύο νίκες (με 2-0) και μία ισοπαλία. Με γηπεδούχο τον ΠΑΟ Ρουφ το κοντέρ γράφει 1-1-0 για τους Κορυδαλλιώτες.
* Στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε φέτος ο ΠΑΟ Ρουφ ηττήθηκε με 4-0.
* Και στα δύο φετινά της ματς η Προοδευτική έχει χάσει με το ίδιο σκορ (0-1).
Ξεκίνησε ως ένα από τα πολύ μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό. Φυσικά το γήπεδο επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τέτοιους χαρακτηρισμούς. Στο πρώτο του ματς ο ΠΑΟ Ρουφ φρόντισε να δείξει ξεκάθαρα γιατί θεωρείται μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Στην Κρήτη απογοήτευσε πλήρως. Μπορεί να μη βγει σε μία ομάδα ένα ματς, αλλά το να χάνεις 4-0 από τον ΟΦ Ιεράπετρας δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά. Δεν ήρθε, άλλωστε, ο διασυρμός απέναντι σε ένα από τα μεγάλα ονόματα που κυνηγούν την άνοδο.
Είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις του ΠΑΟ Ρουφ μετά από τη συγκεκριμένη εμφάνιση έστω και εάν μπορεί να αναφέρει κανείς κάποια ελαφρυντικά. Ένα εξ αυτών το ότι χρειάζεται χρόνος και παιχνίδια (σ.σ. έχει δώσει μόλις ένα έως τώρα) για να δέσει ένα νέο σύνολο. Ωστόσο, επιλογές πολλές δεν υπάρχουν στο ρόστερ ούτε ιδιαίτερη ποιότητα. Γι’ αυτό και δύσκολα θα δούμε θεαματική βελτίωση άμεσα. Ο στόχος είναι να πάει η ομάδα όσο καλύτερα μπορεί μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και στη συνέχεια να ενισχυθεί. Τέλος, να σημειωθεί πως μέσα σε όλα υπάρχει και γηπεδικό θέμα. Δεν παίζει στη φυσική του έδρα ο ΠΑΟ Ρουφ. Κάπως έτσι έγινε το φιάσκο του Σαββάτου, όταν αναβλήθηκε η αναμέτρηση με την Κηφισιά γιατί ο Δήμος Ταύρου δεν άνοιξε τις πόρτες στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης».
Με 19 παίκτες πορεύεται προς το παρόν ο Ισίδωρος Σταυριανός και αυτούς θα έχει στη διάθεσή του στο ματς με την Κηφισιά. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε.
Το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ Ρουφ θα γίνει τώρα. Την 3η αγωνιστική είχε ρεπό και κάπως έτσι το δείγμα γραφής είναι ελάχιστο. Η Προοδευτική έχασε με 1-0 από την Καλαμάτα στο πρώτο της φετινό ματς και έτσι αποκλείστηκε από το Κύπελλο. Για το πρωτάθλημα υποδέχτηκε την Καλλιθέα έχοντας ξενιτευτεί (σ.σ. το ματς έγινε στην Ηλιούπολη) και έχασε με 1-0 και εκεί. Βέβαια η εικόνα της ήταν αρκετά καλή. Δεδομένου ότι αγωνιζόταν απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο, κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια και άξιζε κάτι περισσότερο.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η «Προό» θα μπορούσε να έχει πάρει πέναλτι με την αναμέτρηση στο 0-0, ενώ είχε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο. Για περίπου ένα 20λεπτο πίεσε πολύ την Καλλιθέα, έβγαλε φάσεις και έδειξε πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Ειδικά όταν μιλάμε για ομάδες τόσο αδύναμες όσο ο ΠΑΟ Ρουφ. Ο στόχος φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία και περισσότερα θα γίνουν ξεκάθαρα αφού περάσουν κάποια ακόμη ματς. Γκολ δέχεται δύσκολα έως τώρα, αλλά δεν έχει σκοράρει φανερώνοντας ένα πρόβλημα αποτελεσματικότητας.
Δεν ανακοινώθηκε αποστολή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Μάγγος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον εδώ και καιρό τραυματία Μαρκοπουλιώτη (στόπερ).