ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β’ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
ΕΛΛ2
15:00
08.01

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β’ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Έχει σφυγμό η Παναχαϊκή
1
X
2
Εκτίμηση
Ζηρίνειο (1.050)
220
17° C Αίθριος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β' - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αντώνης Τσιράκης Αντώνης Τσιράκης
Ώρα έναρξης: 15:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ2+Under 3,5

Απόδοση: 1.91
novibet Παίξε νόμιμα

Κοντράρονται δύο από τις χειρότερες ομάδες του Νότου. Η ουραγός Παναχαϊκή έχει σφυγμό τελευταία, μετρά πέντε ισοπαλίες σε έξι αγώνες και δεν θα είναι εύκολο να τη λυγίσει ο Παναθηναϊκός Β’. Έχει αξία το Χ2, βάζουμε και το Under 3,5 για να ανέβει η απόδοση. Στο 1.91 προσφέρει αυτό το combo η Novibet.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β' - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Facts Αγώνα

  • Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ 0-2
  • Μοναδική τους συνάντηση ήταν ο αγώνας του πρώτου γύρου.
  • Στα τελευταία εννέα παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός Β’ επιβεβαίωσε το N/G+Under οκτώ φορές.
  • Στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της η Παναχαϊκή έχει πέντε ισοπαλίες επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα και το G/G.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β'
Ρεπορτάζ

Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε όρθιος στη Μεσσηνία και πήρε βαθμό απέναντι στην Καλαμάτα (0-0). Αυτό το τονίζουμε κυρίως γιατί ήταν η πρώτη του ισοπαλία σε όλο το πρωτάθλημα! Στα προηγούμενα έντεκα παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός Β’ είχε τρεις νίκες και οκτώ ήττες. Είχε τις περισσότερες στον Νότιο Όμιλο πριν τον ξεπεράσει ο Τηλυκράτης χάνοντας την Κυριακή (7/1) από τα Χανιά. Ήταν πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους «πράσινους» το γεγονός πως δεν μπορούσαν σε αγώνες που είναι χειρότεροι τουλάχιστον να κλέψουν τον βαθμό. Αυτό έκαναν απέναντι στην Καλαμάτα. Όχι, όμως, λόγω της αγωνιστικής τους συμπεριφοράς και της εικόνας τους, αλλά κυρίως επειδή είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Η Καλαμάτα κυριάρχησε ολοκληρωτικά σε αυτό το παιχνίδι. Μπήκε από την αρχή δυνατά, έψαξε το γκολ και στο 20′ έχασε πέναλτι με τον Μπαράλες. Είχε τρεις ακόμη πολύ καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για να προηγηθεί και στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός Β’ κάπως ισορρόπησε για ένα 20λεπτο. Έψαξε τις αντεπιθέσεις, αλλά δεν κατάφερε κάτι. Αντιθέτως στο 70′ και στο 71′ απειλήθηκε ξανά. Το αν αυτός ο βαθμός και η διακοπή βοηθήσουν ώστε να παρουσιαστούν οι «πράσινοι» καλύτεροι στη συνέχεια, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει το «τριφύλλι» να ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του γιατί με την έως τώρα εικόνα του είναι πολύ πιθανό να μπλέξει σε περιπέτειες.

Αγωνιστικά Νέα

Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βουτσά (χαφ) και τον τραυματία Φρόκου (χαφ).

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ρεπορτάζ

Με ό,τι έχει παρουσιάσει έως τώρα δεν είναι απλά η χειρότερη ομάδα του Νότιου Ομίλου, αλλά όλης της Super League 2 συνολικά. Δεν έχει καταφέρει, άλλωστε, να πάρει ούτε μία νίκη! Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο φυσικά πουθενά αλλού στη λίγκα. Δεν προκαλεί, λοιπόν, καμία εντύπωση που η Παναχαϊκή φιγουράρει στον πάτο της βαθμολογίας στον Νότο. Μόνο που αφού αναφέραμε τα αρνητικά, να πούμε και κάτι θετικό. Μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Γιάννη Τάτση οι Πατρινοί έχουν γίνει ανταγωνιστικοί. Το ταβάνι τους δεν είναι μεγάλο, αλλά το παλεύουν όσο μπορούν. Γι’ αυτό και στα τελευταία έξι παιχνίδια έχουν μόλις μία ήττα. Βέβαια με ισοπαλίες κανείς δεν σώθηκε και το επόμενο βήμα είναι να έρθουν οι νίκες.

Στον τελευταίο αγώνα με την Καλλιθέα η Παναχαϊκή πάλι ήταν ανταγωνιστική στον βαθμό που της το επιτρέπει το ρόστερ της. Η Καλλιθέα μπήκε πολύ καλύτερα, έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 26′ με τον Κυνηγόπουλο, έξι λεπτά μετά απείλησε ξανά με τον ίδιο παίκτη και τελικά στο 35′ έγινε το 0-1. Υπήρχαν έως τότε διαστήματα που φαινόταν σαν να παίζει μόνη της. Ωστόσο, από το πουθενά στο 42′ ισοφάρισε ο Πατρινό και άμεσα λίγο έλειψε να γίνει η ανατροπή. Το δεύτερο ημίχρονο άνοιξε τελείως, είχαν φάσεις και οι δύο ομάδες, αλλά όχι μεγάλες ευκαιρίες και έτσι τίποτα δεν άλλαξε έως το τέλος.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος είναι ο Ντε Ολιβέιρα (φορ), τραυματίες οι Μασούρας (εξτρέμ), Μούλντερ (στόπερ) και Ιατρούδης (φορ). Μπήκαν στην αποστολή τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Προύντζος (χαφ) και Μπαξεβάνος (στόπερ).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino