Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ματσάρα στο Σάο Πάολο, ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν το μομέντουμ, την ποιότητα και τη ψυχολογία να κάνουν «ζημιά» στους πρωταθλητές. Θα πάμε με το διπλό draw no bet (στην ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα) στην stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ
Facts Αγώνα
- Στις τελευταίες 41 αναμετρήσεις, η Φλαμένγκο έχει κερδίσει 13 φορές, η Παλμέιρας 13, ενώ έχουν φέρει και 15 ισοπαλίες.
- Η Φλαμένγκο δεν έχει χάσει στα τελευταία 21 ματς.
Ηττήθηκε 0-1 στην έδρα της από την Ιντερνασιονάλ. Η αντίπαλος κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, έχοντας τις καλύτερες στιγμές, μεταξύ των οποίων ένα χαμένο πέναλτι του Μπορέ στο 22′ και ένα γκολ του πρώην παίκτη της Παλμέιρας, Γουέσλι. Η «Βερντάο» από την πλευρά της, είχε μια σημαντική στιγμή με τον Ράφαελ Βέιγκα, πριν δεχθεί το γκολ, ενώ στο 55′ ο Έντρικ είχε επίσης μια μεγάλη ευκαιρία. Παρά την πίεση της ομάδας του Άμπελ Φερέιρα, η «Κολοράδο» ήταν καλά οργανωμένη στην άμυνα και απέδρασε με μια τεράστια νίκη!
«Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλός μας ήταν πιο αποτελεσματικός. Δεν παίξαμε στο σπίτι και δεν είναι το ίδιο» υποστήριξε ο Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος παραπονέθηκε για άλλη μια φορά που δεν είχε στη διάθεσή του το Αλιάνς Πάρκε στο ματς με την Ιντερνασιονάλ (χρησιμοποιήθηκε για συναυλία). Ο Πορτογάλος, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπογραφή του Φελίπε Άντερσον, της βασικής ενίσχυσης της Παλμέιρας αυτή τη σεζόν. Με παιχνίδια με τη Λάτσιο, στην Ιταλία, μέχρι τον Μάιο, ο 31χρονος μέσος θα μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του με τη «Βερντάο» από τον Ιούλιο.
Την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην έδρα της Σάο Πάολο, ενώ μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζει την Ιντεπεντιέντε Χοσέ Τεράν από το Εκουαδόρ για το Κόπα Λιμπερταδόρες.
Δεν θα αγωνιστεί ο μέσος Ζε Ράφαελ, όπως και οι επιθετικοί Ντούντου και Μπρούνο Ροντρίγκες.
Επικράτησε 2-1 της Σάο Πάολο στο «Μαρακανά» και πήρε ρεβανς για τους χαμένους τελικούς στο περυσινό Κύπελλο Βραζιλίας! Με ένα υπέροχο γκολ του Λουίζ Αραούχο και ένα άλλο του Νίκο Ντε λα Κρουζ, συνέχισε το απόλυτο στο φετινό Μπραζιλεϊράο. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, αν και η ομάδα κατάφερε να εμφανίζεται συχνά στην επίθεση, η έλλειψη δημιουργικότητας «πονούσε». Στην καλύτερη ευκαιρία, ο Άλισον σούταρε αδύναμα και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο δεύτερο μέρος με την κεφαλιά του Φερέιρα.
«Ήταν μια επανάληψη του Κόπα ντο Μπραζίλ, μια παραδοσιακή μονομαχία. Χάσαμε και από το Σάο Πάολο εκεί στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος Βραζιλίας (2023). Η μονομαχία είχε δύο μεγάλες ομάδες που είχαν καλή απόδοση. Αλλά η αίσθηση είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε επιβραβεύσει το ποδόσφαιρό μας με τρίτο γκολ. (Δεν έγινε) πολλά και λόγω της καλής εμφάνισης του αντίπαλου τερματοφύλακα» δήλωσε ο προπονητής Τίτε.
Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μποταφόγκο.
Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Βίνια (1/0) ενώ εκτός για υπόθεση ντόπινγκ είναι ο επιθετικός Γκάμπριελ.