Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Ο Αριάν Μπελά διαδέχτηκε τον Μαρσέλο Τροΐζι τον περασμένο Φλεβάρη. Ο παλαίμαχος μέσος ήρθε αρχικά σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, ανέλαβε προσωρινά προπονητής και τελικώς μονιμοποιήθηκε. Μετά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας στη Σλοβενία, αλλάχτηκαν αρκετά πρόσωπα σε ρόστερ και προπονητικό τιμ. Εδωσε μια σειρά από δυνατά φιλικά, σπουδαίο 0-0 κόντρα στην Μπεσίκτας. Την Τετάρτη θα παίξει για το θεσμό του Κυπέλλου με τον Αετό Ορφανού εκτός έδρας.
Η διοίκηση της ομάδα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για την πρεμιέρα κόντρα στην Κέρκυρα. «Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, που τόσο ξεχωριστή αγωνιστική παρουσία είχαν κατά την απελθούσα περίοδο και που επιζητούν μια εξίσου καλή πορεία και κατά την νέα σεζόν. Στόχος και φέτος του Απόλλωνα είναι να χαρίσει στην ποδοσφαιρική Λάρισα νέες επιτυχίες και αυτό θα γίνει μέσα από σκληρή δουλειά αλλά και στήριξη από τον απλό φίλαθλο της Λάρισας».
Ο τεχνικός της ομάδας δεν υπολογίζει στους Θεολόγη, Καρδάνη, Γεωργακόπουλο, Κούλπα, Κωστούλα, Λίταινα, Ζαννάκη, Γαρυφαλλόπουλο και Γκουντρουμπή.
Στην 20άδα έχουν συμπεριληφθεί οι: Γκέκας, Βασιλειάδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καμπέρης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Τασιούλης, Ναζίμ, Μπαστακός, Νούσιος, Γκουστάβο, Σιφναίος, Νύκταρης, Μπρέμπος, Βαγενάς, Κοσμίδης, Μπιμάι, Καρρίκι.
Η αρχική μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος, βοήθησε να κερδίσει χρόνο, συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΣΑΠ για τις οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές. Εφτασαν σε διψήφιο αριθμό οι αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών και το αγωνιστικό –όπως είναι λογικό- κλονίζεται από τις εξελίξεις κάθε εβδομάδα. Προπονητής της ομάδας είναι ο Λεωνίδας Βόκολος που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στο αγωνιστικό.
Το πρωτάθλημα ξεκινάει με ποινή -3 για τους νησιώτες, αντίπαλος στο πρώτο ματς η αξιόμαχη ομάδα του Απ. Λάρισας. Κοινό τους σημείο το γεγονός ότι αμφότεροι δεν έχουν πάρει άδεια. Την Τετάρτη αγωνίζεται στο Κύπελλο με τον Ιάλυσο εκτός έδρας.
Ο κόουτς Βόκολος άφησε εκτός αποστολής τους Γκίτση, Τσάνη, Μπαμίογλου, Νικολούδη, Ντε Νίκολο, Γκασίδη, Αμαραντίδη και στη διάθεσή του είναι οι: Παγκράτης, Κολιοφούκας, Γενιτσαρίδης, Νικολάου, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Ζερβόπουλος, Κρητικός, Παυλής, Γεωργακόπουλος Κ., Γεωργακόπουλος Π., Πιαστόπουλος, Μίσκου, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Βουτσελάς, Νγκαν, Βλάχος, Λεπενιώτης.