Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΠΕΤΣΙΑ - ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ
Facts Αγώνα
* 2-0-3 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από τη σεζόν 2016-17.
* Από μία νίκη για κάθε ομάδα με γηπεδούχο τη Σπέτσια την ίδια περίοδο.
* G/G+Over 3,5 και δύο στο «Πίκο».
* G/G+Over τα τέσσερα τελευταία.
* Πέρσι για τη Serie B, Σπέτσια – Μπενεβέντο 3-1 και Μπενεβέντο – Σπέτσια 2-3.
Μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς, στα οποία αγνοεί τη νίκη.
Υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα, εννέα γκολ παθητικό στα τρία πιο πρόσφατα.
Μετά την ήττα εντός έδρας από την Τράπανι οι οπαδοί έβραζαν. «Οφείλουμε να βρούμε επειγόντως λύση» τόνισε ο τεχνικός Ιταλιάνο που παίζει πλέον την καρέκλα του.
Η εικόνα της είναι πραγματικά κακή. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Και όμως, η σεζόν ξεκίνησε ονειρικά με εντυπωσιακό διπλό (3-0) στην Τσιταντέλα. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως σαν να είναι άλλη ομάδα.
Εγινε έρμαιο των μεσοεπιθετικών της Τράπανι που έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα της τέσσερις φορές σε μία ώρα αγώνα. Ολα αυτά από μία ομάδα που σε πέντε ματς είχε πετύχει ένα μόλις γκολ.
«Δεν αποδέχομαι το κλίμα μίσους που υπάρχει προς το πρόσωπό μου. Μετά την ήττα από την Τράπανι σήκωσα το χέρι για να ζητήσω συγνώμη και όχι ως ένδειξη αδυναμίας» είπε ο Ιταλιάνο, όχι ο καλύτερος τρόπος για να υπάρξει συσπείρωση και να κάνει κάλεσμα στήριξης προς τον κόσμο.
Παραμένουν τραυματίες οι Γκαλαμπίνοφ (επιθετικός, 3/1/1), Ακάμπορα (μέσος). Επιστρέφει ο Ράμος (αριστερός μπακ, 5/0), ξανά διαθέσιμος ο Μαστίνου (δεξιός εξτρέμ).
Υποδεχόμενη τη Βίρτους Εντέλα παρέδωσε μαθήματα για το πώς μπορείς να πετάξεις μία νίκη που φαντάζει βέβαιη.
Μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το «τρίποντο». Προηγήθηκε και έχασε σωρεία ευκαιριών. Δεν «κλείδωσε» ποτέ τη νίκη και στο τέλος τιμωρήθηκε με την ισοφάριση.
Σπουδαία απόδοση. Τη διαφορά την έκανε το κέντρο που λειτουργούσε σε υψηλότατη ταχύτητα. Ελειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.
Πέταξε έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς, τους οποίους αν είχε θα βρισκόταν στην κορυφή μαζί με την Εμπολι.
«Είμαστε μία σπουδαία ομάδα. Ενα δυνατό σύνολο. Λύσεις υπάρχουν. Δεν μας προβληματίζουν οι απουσίες. Η Σπέτσια είναι ένας δυνατός αντίπαλος που ψάχνει αντίδραση, εμείς όμως θέλουμε τη νίκη» είπε ο Πίπο Ιντζάγκι και έχει δίκιο.
Είναι από τις πλέον ποιοτικές ομάδες της κατηγορίες με αρκετούς παίκτες που θα ζήλευαν ομάδες της Α. Ειδικά μεσοεπιθετικά προκαλεί φόβο.
Παραμένουν τραυματίες οι Σκιαταρέλα (μέσος, 1/0) και ο βασικός στόπερ Βόλτα (4/0). Στη λίστα προστέθηκε και ο πολύτιμος επιθετικός Σάου (5/1).