ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΟΥ2
14:00
19.10

ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ

Στους στραβούς, ο μονόφθαλμος
1
X
2
Εκτίμηση
Bravida Arena (6.500)
304 χλμ.
8° C Αίθριος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ - ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Εξαιρετικά σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες. Η Ουτσίκτεν δίνει μάχη να μείνει στη μάχη της σωτηρίας χωρίς να εμπλακεί στη διαδικασία των μπαράζ, η Τρέλεμποργκ να αποφύγει τον άμεσο υποβιβασμό, αφού η απευθείας σωτηρία είναι σε επίπεδο μαθηματικών υπολογισμών. Αμφότερες δείχνουν επιθετικές αρετές, αμυντικά όμως έχουν σημαντικά θέματα. Η Ουτσίκτεν εντός έδρας κέρδισε τα δύο τελευταία, ενώ η Τρέλεμποργκ εκτός έδρας έχει χάσει τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα. Ο άσος αρκετά πάνω από τον διπλασιασμό στη Winmasters, αξίζει το ρίσκο…

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ - ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ

Facts Αγώνα

  • Τα 4/6 τελευταία ματς της Ουτσίκτεν ήταν G/G, ενώ εντός έδρας έχει 5/6 τελευταία Over.
  • Τα 5/6 τελευταία της Τρέλεμποργκ ήταν G/G, ενώ εκτός έδρας έχει 8 συνεχόμενα Over.
  • Δείτε τα προγνωστικά Β’ Σουηδίας.
ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ
Ρεπορτάζ

Πάλεψε όσο μπορούσε η Ουτσίκτεν στην Ουντεβάλα, δεν κατάφερε όμως να γυρίσει με βαθμολογικό όφελος, καθώς ηττήθηκε 1-0 από τη γηπεδούχο Όντεβολντ.

Είχε κάποιες φάσεις στο πρώτο 20λεπτο, στη συνέχεια όμως δέχθηκε πίεση και έμεινε πίσω στο σκορ στο 26’. Στο υπόλοιπο ματς προσπάθησε να παίξει επιθετικά, δεν κατάφερε όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητική.

Έτσι, η Ουτσίκτεν έμεινε στους 27 βαθμούς και βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας, 9 πόντους πάνω από τη γραμμή του άμεσου υποβιβασμού, ενώ βρίσκεται κοντά στη γραμμή της σωτηρίας, ενώ μένουν 4 ματς για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά Νέα

Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Σεμπάστιαν Λάγκερλουντ (24 συμ., 3 γκολ, 1 ασίστ). Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός αμυντικός Κέβιν Ρόντεμπλαντ (23 συμ., 1 ασίστ).

Μακροχρόνια τραυματίες οι Γιέσπερ Μπραντ, Φίλιπ Φρέντρικσον και Ντάνιελ Χέρμανσον.

ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ
Ρεπορτάζ

Σημαντικότατη βαθμολογικά νίκη πέτυχε η Τρέλεμποργκ, επικρατώντας 2-1 εντός έδρας της Σούντσβαλ.

Μπήκε αποφασιστικά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’ με τον Γιάκομπ Άντερσον, διατήρησε τον έλεγχο ως το τέλος του ημιχρόνου, πιάστηκε όμως στον ύπνο στο 59’ και δέχθηκε την ισοφάριση. Η απάντηση ήρθε άμεσα, αφού με τη σέντρα, στο 60’ ο Ζαν Νταλούζ την έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ, διατηρώντας το προβάδισμα ως το τέλος.

Με τη νίκη αυτή, η Τρέλεμποργκ έφτασε στους 20 βαθμούς και βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας, 2 πόντους πάνω από τη γραμμή του άμεσου υποβιβασμού, έχει χάσει όμως την επαφή της με τη γραμμή της σωτηρίας, ενώ μένουν άλλα 4 ματς για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Μάλιστα, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός μέσος Άξελ Βίντιεσκουγκ (23 συμ., 3 γκολ, 1 ασίστ) και από τραυματισμό ο αποκτηθείς το καλοκαίρι βασικός μέσος Ούγκο Ένγκστρεμ (5 συμ., 1 γκολ) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Βίκτορ Άστορ (χωρίς συμμετοχή).

Μη διαθέσιμος παραμένει ο βασικός γκολκίπερ Αντρέας Λάρσον (10 συμ.), που δεν έχει παίξει στα 11 τελευταία ματς. Εκτός έμειναν και οι νεαροί Αλεξάντερ Μπαραλιέφσκι και Γιοχάνες Κεκ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino