Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά για την Ουτρέχτη, χωρίς τον αρχισκόρερ της θα παραταχθεί η Γκρόνινγκεν. Πιο αμφίρροπο παιχνίδι απ’ ότι καταδεικνύει το σετ αποδόσεων, κάπως «τσιμπημένο» το 2.10 της Novibet στο Under 2,5.
Ειδικά στοιχήματα
Χ ημίχρονο
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
Facts Αγώνα
- Ο τεχνικός της Ουτρέχτης, Γιανς, βρέθηκε στον πάγκο της Γκρόνινγκεν τις σεζόν 2002-10, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε σε αυτήν ως τεχνικός διευθυντής (2017-19).
- Μόλις μία ήττα στα 14 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στην Γκρόνινγκεν έχει υποστεί η Ουτρέχτη (7-6-1).
- 37-14-10 η συνολική παράδοση με γηπεδούχο την Ουτρέχτη.
Δείτε τα προγνωστικά Ολλανδία
Χωρίς η απόδοσή της να κυμανθεί σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, έβγαλε «επαγγελματικό» διπλό στην έδρα της Ζβόλε (2-0) και αναρριχήθηκε στο βαθμολογικό πίνακα.
Κατάφερε να πάει με καθαρό προβάδισμα στα αποδυτήρια, σκοράροντας δις στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (41’, 44’). Στο δεύτερο μέρος έβγαλε αναίμακτα την πίεση που δέχθηκε στο ξεκίνημα, διατηρώντας με άνεση το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Επιτυχημένο το ξεκίνημα για την Ουτρέχτη στη σεζόν, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ στην Ευρώπη εξασφάλισε την παρουσία της στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.
«Η Γκρόνινγκεν είναι μία δυνατή ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός της Ουτρέχτης, Γιανς.
Παραμένουν εκτός ο χαφ-αρχισκόρερ Γένσεν (3/3), ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ντε Βιτ (2/2) και ο εξτρέμ Κατλίν (1/0), επιστρέφει ο στόπερ-αρχηγός Φίερχεφερ (3/0).
Μετατρέποντας σε γκολ σχεδόν κάθε ευκαιρία που δημιούργησε, συνέτριψε εντός έδρας τη Χεράκλες με 4-0. Τα πάντα ουσιαστικά κρίθηκαν στο πρώτο ημίωρο, καθώς στο 40’ το σκορ ήταν ήδη 3-0 υπέρ της. Κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος χωρίς ωστόσο να χάσει τον έλεγχο, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις (90+1’).
Σε εκπληκτική κατάσταση ο επιθετικός Βίλουμσον, μετρά ήδη πέντε γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον πίνακα των σκόρερ.
Η Γκρόνινγκεν μπορεί να έχει πάρει μέχρι στιγμής βαθμούς μόνο στην έδρα της, αλλά η συνολική της εικόνα, αν εξαιρέσουμε τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από την Άλκμααρ (4-1), είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.
Τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών απέκτησε τον 19χρονο μέσο Χέρνες (δανεικός από Νιούκαστλ U21). Σε φιλική αναμέτρηση επικράτησε 1-0 της Ντεν Χάαγκ.
«Η Ουτρέχτη διαθέτει πολλή ποιότητα και μπορεί να σε πληγώσει ανά πάσα στιγμή αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου. Από το ξεκίνημα της χρονιάς έχουμε θέσει ως στόχο να τα πάμε καλύτερα εκτός έδρας σε σχέση με πέρυσι», τόνισε ο προπονητής της Γκρόνινγκεν, Λούκιν.
Τεράστιο πλήγμα η απουσία λόγω τραυματισμού του φορ-αρχισκόρερ Βίλουμσον (4/5), ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του MVP για τον μήνα Αύγουστο. Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Εμεράν (1/0).