Σε ελεύθερη πτώση εσχάτως, έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη, χάνοντας 0-1 στην έδρα της από την «άκαπνη» μέχρι πρότινος Άντβερπ.
Είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο για να πάρει κεφάλι στο σκορ (κλασικότερη του Καρέτσα στο 14’), αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και υποπίπτοντας σε πέναλτι στο 35’ βρέθηκε να χάνει 0-1 στην ανάπαυλα. Όσοι περίμεναν να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος διαψεύστηκαν οικτρά, με το 0-1 να παραμένει τελικά μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Ότι με κόπο έχτιζε όλη τη χρονιά πάει να το γκρεμίσει το τελευταίο 20ημερο, καθώς με τον έναν πόντο που πήρε στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της υποχώρησε στην τρίτη θέση στη βαθμολογία α βελγίου. Στο -5 η διαφορά της από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ που έχει έναν αγώνα παραπάνω, στο -3 από την δεύτερη Ουνιόν.
«Η διεκδίκηση του τίτλου έχει αγχώσει τους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Πρέπει να τους μάθω να το διαχειρίζονται καλύτερα. Δεν μας βοηθά να μιλάμε για το πρωτάθλημα. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι χωρίς να κοιτάμε την βαθμολογία», δήλωσε ο τεχνικός Φινκ.