Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΟΥΛΟΥ - ΒΑΑΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Αυτό που καταφέρνει κάθε αγωνιστική η Βάασα είναι αδιανόητο. Το αήττητο σερί της έχει φτάσει τα 20 ματς, κάτι που αποτελεί και ρεκόρ στην ιστορία του πρωταθλήματος, έχοντας χάσει για τελευταία φορά πριν δέκα μήνες! Φυσικά, δεν έχουμε λόγο να την κοντράρουμε καθώς η ρέντα της δείχνει αστείρευτη! Όπως και οι ικανότητές της φυσικά. Στο 1.72 του Χ2 & Over 1,5 από τη Stoiximan, καθώς η Ούλου σκοράρει σχετικά εύκολα.
Ειδικά στοιχήματα
G/G & Over 2,5
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΛΟΥ - ΒΑΑΣΑ
Facts Αγώνα
- Σε 20 αναμετρήσεις από το 2007 κι ύστερα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Ούλου μετρά έξι νίκες, όσες είναι και οι ισοπαλίες και η Βάασα οκτώ.
- Συνολικό ρεκόρ 4-3-2 στα παιχνίδια τους με γηπεδούχο την Ούλου και 1-2-2 σε επίπεδο Veikkausliiga.
- Στο Λιγκ Καπ (17/2): Βάασα – Ούλου 1-1.
- Τρία No Goal στις πέντε τελευταίες συναντήσεις τους με γηπεδούχο την Ούλου σε όλες τις διοργανώσεις.
- Τρία Goal/goal στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για την Ούλου. Δύο φορές επιβεβαιώθηκε και το Over 2,5.
- Τρία Goal/goal στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για τη Βάασα. Δύο φορές επιβεβαιώθηκε και το Over 2,5.
Δεύτερη σερί ισοπαλία, αυτή τη φορά όχι τόσο θεαματική όπως κόντρα στην Ίντερ Τούρκου (3-3), όμως άξιζε περισσότερα από το εκτός έδρας παιχνίδι στην Έκενας (1-1).
Είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από πολύ νωρίς, έφτασε κοντά στο γκολ (δοκάρι), όμως κόντρα στη ροή έμεινε πίσω στο σκορ από το σημείο του πέναλτι (18’). Της πήρε λίγο χρόνο να συνέλθει και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κυριαρχική, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, την οποία τελικά βρήκε με τέρμα του Ρένικς στο 75’. Θα μπορούσε να είχε φτάσει και στο τρίποντο, σε ένα ματς που ολοκλήρωσε με 16 τελικές προσπάθειες (και εννιά στην εστία), έναντι μόλις τριών των γηπεδούχων.
Ακόμη ψάχνει το πρώτο τρίποντο στη νέα σεζόν, έχοντας μαζέψει μόλις δύο βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, όλες μάλιστα εκτός έδρας, με την αναμέτρηση κόντρα στη Βάασα να είναι η πρώτη φέτος στο σπίτι της.
Τραυματίες οι Ραντζίνσκι (μπακ), Πάανανεν (χαφ) και Φόρστρομ (στόπερ).
Και το παραμύθι της συνεχίζεται. Δεύτερη νίκη μετά από αυτή της πρεμιέρας, αυτή τη φορά επί της νεοφώτιστης Γκνίσταν με το εντός έδρας 3-2.
Δεν έπιασε καμιά σπουδαία απόδοση, όμως έστω κι έτσι ήταν καλύτερη της αντιπάλου της. Προηγήθηκε με 2-0 στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης αλλά δεν απέφυγε τη μείωση του 35’. Γύρισε από τα αποδυτήρια με το… 2-2 (47) και στη συνέχεια πίεσε αφόρητα την αντίπαλο της, όμως δεν έβρισκε τρίτο γκολ προκειμένου να κλειδώσει το τρίποντο. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και δοκάρι από το μισό μέτρο και η λύτρωση ήρθε με απίθανο ψαλιδάκι στου Βλίτερ στο 86’!
«Έχουμε πραγματοποιήσει ένα υπέροχο ξεκίνημα στη σεζόν και είναι φυσικά ωραίο να βρισκόμαστε τόσο κοντά στην κορυφή. Όμως, σε αυτό το σημείο της σεζόν δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Απλώς μας γεμίζει πίστη και όρεξη για περισσότερη δουλειά», δήλωσε ο κόουτς Νούορελα.
Αήττητη από τις 27 Ιουνίου του 2023 (!), κάτι που αποτελεί εθνικό ρεκόρ και για το μέγεθός της είναι τεράστιο επίτευγμα! Μία από τις τρεις ομάδες που δεν έχουν χάσει ακόμη στη σεζόν.
Υπάρχουν απουσίες σύμφωνα με τον κόουτς Νούορελα, όμως δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.