Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΡΑΚΑΝ - ΜΠΟΣΤΟΝ ΡΙΒΕΡ
Facts Αγώνα
* Η Ουρακάν από την Αργεντινή υποδέχεται την Μπόστον Ρίβερ από την Ουρουγουάη.
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Αγώνας ρεβάνς για τη δεύτερη προκριματική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισορροπίας σε βαθμούς και τέρματα, δεν υπάρχει παράταση και ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.
Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει για τον εαυτό της μία θέση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2024 χαρίζοντας, παράλληλα, στη χώρα της ένα επιπλέον εισιτήριο.
* Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι η θερμοκρασία στο Μπουένος Αϊρες θα φτάσει τους 41 βαθμούς.
Προβαίνοντας σε εκτεταμένο ροτέισον απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από την Κολόν Σάντα Φε. Προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον επιθετικό Κορδέρο και δέχτηκε την ισοφάριση στο 33’. Στην επανάληψη είχε 2-3 κλασικές ευκαιρίες για να πάρει και τη νίκη.
Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα μετά από πέντε αγωνιστικές έχοντας καταγράψει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και απέχοντας μόλις έναν πόντο από την κορυφή. Τώρα στρέφει την προσοχή της στην κρισιμότατη αποψινή ρεβάνς και κανείς δεν θέλει να φανταστεί σενάριο αποκλεισμού. Πάντως στο πρώτο παιχνίδι είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη και να είναι πιο άνετη σήμερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, παραμένει εκτός αποστολής με απόφαση της διοίκησης ο κεντρικός αμυντικός Μερόγια που – ενοχλημένος από το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Μπόκα – αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχτεί την παραδοσιακή της αντίπαλο Σαν Λορένσο σε ένα πρωτευουσιάνικο «κλάσικο».
Στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο παιχνίδι (0-0) και ταξίδεψε στο Μπουένος Αϊρες για να διεκδικήσει όσες ελπίδες της αναλογούν. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα 3-2 από την Ντεπορτίβο Μαλντονάδο. Δέχτηκε το καθοριστικό τρίτο τέρμα ενώ είχε προβεί σε μερικό ροτέισον. Έτσι έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες και μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει μόλις τρεις πόντους.
Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο απέκλεισε με δύο νίκες (3-1, 1-0) τη Ζαμόρα από τη Βενεζουέλα. Ανέβηκε το 2016 στην πρώτη κατηγορία της Ουρουγουάης και από τότε αγωνίζεται ανελλιπώς εκεί. Συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχει καταγράψει στο παρελθόν και δύο παρουσίες στο Κόπα Σουνταμερικάνα, το 2017 και το 2018. Στις συνολικά έντεκα διεθνείς αναμετρήσεις της έχει καταγράψει πέντε νίκες (οι τέσσερις εντός έδρας), δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.
Εξέτισε ο κεντρικός αμυντικός Γκουσμάν Ροντρίγκες και θα βρίσκεται στον πάγκο, αφού ο 21χρονος Μανσέμπο που τον αντικατέστησε στο πρώτο παιχνίδι τα πήγε εξαιρετικά. Στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο 19χρονος – διεθνής με την Εθνική Κ20 – Εμιλιάνο Ροντρίγκες (2/0).
Το ερχόμενο Σάββατο θα υποδεχτεί τη Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο.