Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ
Facts Αγώνα
* Προπονητής της Ουντινέζε (Νοέμβριος 2018 – Μάρτιος 2019) ο τεχνικός της Σαλερνιτάνα, Ντάβιντε Νικόλα.
* Την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν η βαθμολογικά αδιάφορη Ουντινέζε νίκησε 0-4 στο Σαλέρνο την τοπική ομάδα που ήθελε τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Τελικά την ίδια ώρα η Κάλιαρι έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Βενέτσια, υποβιβάστηκε και η Σαλερνιτάνα παρέμεινε στη Σέριε Α.
* H Σαλερνιτάνα παραμένει αήττητη στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη Σέριε Α, ενώ έχει σκοράρει και στα 5 πιο πρόσφατα εκτός έδρας.
Ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2′ στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη Μίλαν με το γκολ του Μπεκάο, όμως ισοφαρίστηκε στο 11′ με ανύπαρκτο πέναλτι και στο 15′ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Ισοφάρισε στο 45′ με τον Μαζίνα, όμως πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 68′ από τον Ρέμπιτς.
Συνολικά έχει πολλή ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά από τα μισά της περσινής σεζόν και μετά δέχεται εύκολα το γκολ. Και εκεί πρέπει να διορθωθεί.
Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του μπακ-χαφ Εμποσέλε από την Ντέρμπι, ενώ την Παρασκευή έκλεισε και η μετακίνηση του μπακ-χαφ Σοπί στην Αταλάντα.
Τραυματίες ο μπακ Μπούτα και ο χαφ Γιάγιαλο. Επιστρέφει ο μέσος Αρσλάν. Με το κλασικό 3-5-2 οι «φριουλάνι» με του Ντεουλοφέου και Σαξές επιθετικό δίδυμο. Ο σημαντικός φορ Μπέτο είναι ετοιμοπόλεμος, όμως δεν έχει ακόμα 90 λεπτά στα πόδια του.
Φυσιολογική η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη Ρόμα (0-1). Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκε ένα γκολ (33′) και γλίτωσε από ακόμα 3-4. Τουλάχιστον η εικόνα της ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το ματς Κυπέλλου με την Πάρμα, αλλά και πάλι επιθετικά έδειξε ακίνδυνη. Προφανώς έπαιξε σε αυτό ρόλο και το βαρύ όνομα του αντιπάλου.
Προχώρησε σε ακόμα δύο μεταγραφικές κινήσεις αποκτώντας τον σημαντικό χαφ Ματζόρε από τη Σπέτσια και τον Γαλλοσενεγαλέζο φορ Ντία από τη Βιγιαρεάλ.
«Μου αρέσει πλέον το ρόστερ που έχουμε και περιμένω όσο περνά ο καιρός να γινόμαστε και καλύτεροι και να γίνουμε ομάδα» ανέφερε ο Ντάβιντε Νικόλα.
Τραυματίες ο στόπερ Λοβάτο, ο μπακ Γιαροζίνσκι και ο μέσος Μπόχινεν. Νέες απώλειες ο στόπερ Πιρόλα, ο μέσος Κάστανος και ο επιθετικός Ριμπερί. Με 3-5-2 οι φιλοξενούμενοι με τους Μποτέιμ και Μπονατσόλι επιθετικό δίδυμο.