Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΠΑΡΑΝΑ
Facts Αγώνα
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 26 σύλλογοι θα παίξουν όλοι εναντίον όλων σε ένα γύρο 25 αγωνιστικών. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη, αναδεικνύεται πρωταθλήτρια και εξασφαλίζει εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2022. Η Κολόν – ως κάτοχος του Κόπα ντε λα Λίγκα – έχει ήδη διασφαλισμένη συμμετοχή, όπως και όποια ομάδα κατακτήσει το Κύπελλο. Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις για το προσεχές Λιμπερταδόρες θα προκύψουν από τη συνολική βαθμολογία που θα σχηματιστεί από τις 13 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου του τελευταίου Κόπα ντε λα Λίγκα και τις 25 αγωνιστικές του τρέχοντος πρωταθλήματος.
* Παράδοση τελευταίας 20ετίας με γηπεδούχο την Ουνιόν: 0-4-2
* Συνολική παράδοση τελευταίας 20ετίας: 5-4-3
* Και οι πέντε νίκες που έχει σημειώσει η Ουνιόν επί της Πατρονάτο έχουν επιτευχθεί εκτός έδρας!
ΚΟΠΑ ΝΤΕ ΛΑ ΛΙΓΚΑ: ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ – ΟΥΝΙΟΝ 0-1
Ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Χιμνάσια, δεχόμενη το γκολ στο 55’ σε μία φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ και όπου ο τερματοφύλακας Μογιάνο έκανε άστοχη έξοδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανώς ανώτερη και θα μπορούσε σε πολλές περιπτώσεις να έχει προηγηθεί αυτή.
Πλέον συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη και χωρίς να έχει βρει δίχτυα. Όπως ήταν αναμενόμενο, απομακρύνθηκε ο τεχνικός Ακσονσάμπαλ που ήταν και σε δυσμένεια σε μεγάλη μερίδα των οργανωμένων. Στον πάγκο θα κάθεται πλέον ως υπηρεσιακός ο Μαρσέλο Μοσέτ, μέχρι να βρεθεί μία πιο μόνιμη λύση.
Την Παρασκευή δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Αλντοσίβι.
Ο υπηρεσιακός τεχνικός Μοσέτ προσανατολίζεται σε σχηματισμό 4-4-2. Εκτός αποστολής ο μέσος Κανιέτε που τραυματίστηκε. Θα ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός ο 20χρονος μέσος Ρολδάν που έχει καταγράψει φέτος επτά συμμετοχές ως αλλαγή. Παίζεται μία θέση στην επίθεση ανάμεσα σε Χουάν Μανουέλ Γκαρσία και Φερνάντο Μάρκες.
Εδωσε τη μάχη της με την Μπόκα και έχασε ευκαιρία για μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφού υποτάχθηκε στα πέναλτι με 4-2. Στην κανονική διάρκεια δεν υπήρξε σκορ, ενώ περιορίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης σε παθητικό ρόλο. Είχε πάντως μία μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, όμως η συγκεκριμένη φάση δημιουργήθηκε από λάθος της αντίπαλης άμυνας και όχι από δική της δημιουργία.
Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας από την Εστουδιάντες και συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3). Προηγήθηκε στο 10’ με τον Ουρουγουανό επιθετικό Σόσα αλλά δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά (35’-39’) και δεν μπόρεσε στη συνέχεια να αντιδράσει.
Συνολικά μετρά επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη (0-4-3). Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πλατένσε.
Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και δεν αναμένονται ιδιαίτερες μεταβολές στην αρχική της ενδεκάδα.