Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ
Facts Αγώνα
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 28 σύλλογοι της Πριμέρα παίζουν όλοι εναντίον όλων σε ένα γύρο 27 αγωνιστικών. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια και θα εξασφαλίσει εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2024. Το ίδιο ισχύει και για τις ομάδες που θα κατακτήσουν το Κύπελλο και το Κόπα ντε λα Λίγκα (που θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος). Τα υπόλοιπα τρία εισιτήρια για το Λιμπερταδόρες, καθώς επίσης και τα έξι για το Κόπα Σουνταμερικάνα, θα προκύψουν μέσω της συνολικής βαθμολογίας που θα περιλαμβάνει όλα τα αποτελέσματα στο φετινό πρωτάθλημα και στο φετινό Κόπα ντε λα Λίγκα.
Υποβιβάζονται τρεις ομάδες: Η τελευταία της συνολικής βαθμολογίας και οι δύο τελευταίες της ειδικής κατάταξης παραμονής που θα αποτελείται από τα αποτελέσματα της τελευταίας τριετίας (2021, 2022, 2023) σε πρωτάθλημα και Κόπα ντε λα Λίγκα.
* Παράδοση τελευταίας 20ετίας με γηπεδούχο την Ουνιόν: 3-3-0
* Συνολική παράδοση τελευταίας 20ετίας: 6-3-4
* Η Ουνιόν έχει κερδίσει και στις τέσσερις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, όλες για το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας. Η τελευταία ήταν το 2014.
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 από την Μπάνφιλντ. Σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερη και είχε αρκετές ευκαιρίες για να βρει δίχτυα. Κορυφαία όλων ένα χαμένο τετ-α-τετ στις καθυστερήσεις.
Πάντως – εάν συμπεριληφθεί και το περσινό πρωτάθλημα – συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2) και σίγουρα χρειάζεται ένα τρίποντο και για ψυχολογικούς λόγους. Στην ειδική κατάταξη παραμονής έχει προς το παρόν διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.
Την επόμενη Δευτέρα θα φιλοξενηθεί από την Μπαράκας Σεντράλ.
Τραυματίστηκε και θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες ο μέσος Κανιέτε. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Βέρα που χτύπησε λίγο στο ματς με την Μπάνφιλντ, όμως το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει κανονικά. Αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ως αλλαγή ο νεοαποκτηθείς Ουρουγουανός επιθετικός Βεσίνο.
Στην επιστροφή της μετά από δεκαεπτά χρόνια στην Πριμέρα, έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Σαρμιέντο Χουνίν. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, ενώ η ίδια είχε μία σχετική υπεροχή στην επανάληψη όπου θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ.
Ο τεχνικός Μποβάλιο στις δηλώσεις του τόνισε ότι κάθε βαθμός είναι πολύτιμος και ότι του άρεσε η αγωνιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του. Συμπλήρωσε πάντως ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχτεί την Ουρακάν.
Εκτός αποστολής ο τραυματίας επιθετικός Άξελ Ροντρίγκες που ήρθε δανεικός από την κυπελλούχο Πατρονάτο. Αμφίβολοι λόγω ενοχλήσεων – αλλά με τις πιθανότητες υπέρ τους – ο κεντρικός αμυντικός Μόσεβιτς και ο δεξιός μπακ Σεράτο.