Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΠΑΓΕΡΝ
Facts Αγώνα
* Η Μπάγερν Μονάχου μετράει 4-2-0 (4/6 στο εύρος του 2-3 γκολ) στα παιχνίδια της απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου.
* Η Ουνιόν Βερολίνου μετράει 0-1-2 (2/3 Under και 2-3 γκολ) υποδεχόμενη την Μπάγερν Μονάχου στις επίσημες συναντήσεις τους.
* Η Ουνιόν Βερολίνου είναι η ομάδα με το καλύτερο ποσοστό (31,4%) ευστοχίας στις ευκαιρίες που δημιουργεί στο πρωτάθλημα.
Αποχώρησε νικήτρια με 6-1 από την έδρα της Σάλκε. Οσο κι αν διαβαστεί περίεργο το πρώτο 45λεπτο ήταν ισορροπημένο, το σκορ ήταν στο 1-1 αλλά μία κόντρα σε μακρινό σουτ και ακόμα ένα μακρινό σουτ σε εξέλιξη στατικής φάσης της έδωσαν στο τέλος του προβάδισμα με 3-1. Ε, στο δεύτερο 45λεπτο έκανε πλάκα στις αντεπιθέσεις.
Η ομάδα του Ουρς Φίσερ παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα (3-1-0) και δεν έχουμε να σημειώσουμε κάτι καινούργιο για αυτή. Για ακόμα μία φορά μας παρουσίασε την αναμενόμενη εικόνα του οργανωμένου συνόλου που ξέρει τι θέλει να κάνει στο γήπεδο.
Για πρώτη φορά στη σεζόν έδωσε και παραγωγικό σόου αλλά δεν μας παρασύρει αυτό. Επαιξαν ρόλο τα χάλια της αντιπάλου. Συνεχίζουμε και τη θεωρούμε ομάδα που σπάνια θα μας γοητεύσει με τις ενέργειές της δημιουργικά, το «έχει» όμως στον κλεφτοπόλεμο, σπάνια θα δεχτεί πολλές απειλές για την εστία της.
Από το ρόστερ της αποχώρησε με δανεισμό στη Χάνζα Ρόστοκ ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Ρικ φαν Ντρόνχελεν (0/0). Απλά περίσσευε.
Νέα απώλεια ο συχνά βασικός κεντρικός αμυντικός Ντιόγκο Λέιτε (4/0). Εκτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο λογιζόμενος ως βασικός κεντρικός αμυντικός Μπάουμγκαρτλ (0/0).
Υποδέχτηκε την Γκλάντμπαχ και ήρθε ισόπαλη με 1-1 εναντίον της. Παιχνίδι που μπορούσε να έχει τελειώσει με 4-1, 5-1 έμεινε στο 1-1. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπιασε… τις κάλτσες του. Στα 75/90 της αναμέτρησης βομβαρδισμό επιθέσεων και ευκαιριών εξαπέλυσαν οι Βαυαροί, αλλά ο Ζόμερ, τα δοκάρια, τα εκατοστά (δύο ακυρωθέντα γκολ απ’ το VAR) και η αστοχία μέτρησαν.
Την Τετάρτη η Μπάγερν νίκησε εκτός έδρας με 5-0 τη Βικτόρια Κολωνίας για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου. Για μισή ώρα η αντίπαλος της τρίτης κατηγορίας διατήρησε με μόχθο και τύχη το μηδέν, μόλις ήρθε όμως το πρώτο γκολ (35’) ήρθε και η αρχή του τέλους. Μπορούσε να είναι και πιο μεγάλη η έκταση της νίκης της.
Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και τώρα γυρίζει στο πρωτάθλημα με στόχο όχι απλά να παραμείνει αήττητη σε αυτό, αλλά να επιστρέψει και στις νίκες μετά από την πρώτη βαθμολογική της απώλεια απέναντι στα «πουλάρια».
Ενα παιχνίδι στο οποίο μπορεί να τραβάει τα μαλλιά της για το ότι δεν νίκησε. Μπορεί από την άλλη να είναι ευχαριστημένη διότι έπαιξε μια χαρά. Δεν είναι ότι «φράκαρε» απέναντι σε κλειστή άμυνα. Τις είχε τις ευκαιρίες της, με το παραπάνω.
Το ερώτημα βεβαίως που έσκασε μύτη (αναπόφευκτα) και που δεν ήθελε να το δει να σκάει, είναι μήπως ήταν η πρώτη φορά που έλειψε ο κλασσικός φορ περιοχής; Κάπως υπερβολικό το ερώτημα για εμάς. Το απάντησε καλά και ο Τόμας Μίλερ: «Είχαμε και στο παρελθόν παιχνίδια με την Γκλάντμπαχ που δεν τα κερδίσαμε».
Από το ρόστερ της αποχώρησε ο αναπληρωματικός επιθετικός Ζίρκζεϊ (0/0) για την Μπολόνια. Ουδέποτε κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα, δεν θα της λείψει. Δανεικός για τη Φιτέσε έφυγε ο αριστερός χαφ Γκάμπριελ Βίντοβιτς (1/0). Ποντάρει σε αυτόν η Μπάγερν, περιμένει να εξελιχθεί.
Νέες απώλειες ο αναπληρωματικός επιθετικός Τελ (2/0) και ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Σαρ (0/0).