Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ - ΝΟΥΜΠΛΕΝΣΕ
Facts Αγώνα
* Αναμέτρηση για το κλείσιμο της 13ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Χιλής.
* Το ματς διεξάγεται στο ουδέτερο «Ελ Τενιέντε» της Ρανκάγουα. Χωρίς την παρουσία θεατών.
* 11-2-1 η παράδοση των δύο ομάδων από το 2008.
* Over οι 8 από τις 10 τελευταίες τους συναντήσεις. Χωρίς ήττα η ντε Τσίλε στις 8 πιο πρόσφατες (4-4-0).
Δεν ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κουρικό Ουνίδο την προηγούμενη αγωνιστική, η ουσία είναι όμως ότι κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο διπλό, με σκορ 1-2. Κακό το πρόσωπο που έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έμεινε πίσω στο σκορ από το 45’. Στο δεύτερο μέρος βέβαια, έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα και μέχρι το 54’ είχε ανατρέψει το σκορ σε 1-2, ενώ έπειτα έπαιξε πιο προσεκτικά και μετά την αποβολή του κίπερ Ντε Πολ άντεξε την πίεση που δέχθηκε.
Αισθητά ανεβασμένη εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η ιστορική ομάδα του Σαντιάγο, η οποία έρχεται από δύο πολύτιμες νίκες για το πρωτάθλημα και έχει πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα. Στόχος της είναι να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο και να πάρει τουλάχιστον το εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες (πρώτη 3άδα). Σε τρομερή κατάσταση είναι ο Αργεντινός φορ Λαριβέι (11/8).
Τιμωρημένος ο βασικός κίπερ Ντε Πολ (11 συμ.). Σε στάδιο αποκατάστασης ο πολύτιμος χαφ Κανιέτε (6/1).
Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε απέναντι στην Αντοφαγκάστα εντός έδρας, ωστόσο έφερε ισοπαλία με 0-0 και παρέμεινε εντός της πρώτης 7άδας του πίνακα (διασυλλογικό εισιτήριο). Γενικότερα, έχει πείσει ιδιαίτερα με τον τρόπο που αγωνίζεται φέτος και για νεοφώτιστη η πορεία της κρίνεται παραπάνω από ικανοποιητική (5-3-4).
«Πάντα ο τρόπος με τον οποίον προσεγγίζουμε κάθε ματς είναι ίδιος. Θέλουμε να είμαστε οι πρωταγωνιστές και να έχουμε τον έλεγχο. Αυτοί έρχονται από δύο σερί νίκες, ενώ εμείς από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και για να επιστρέψουμε στα τρίποντα, θα πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας σε κάθε φάση», τόνισε ο ηγετικός στόπερ και αρχηγός της ομάδας, Νικολάς Βάργκας.
Δεν έχει ανακοινωθεί η αποστολή του κόουτς Γκαρσία.