ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ
20:00:00
25.09

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

ΠΟΛΙΣΠΟΡΤΙΒΟ ΠΡΟΒΙΝΤΣΑΛΕ (7.787)
1.523
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΑΠΑΝΙ - ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ

Facts Αγώνα

* 2-4-1 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από τη σεζόν 2011-12.
* 0-3-1 με γηπεδούχο την Τράπανι την ίδια περίοδο.
* Under τρία από τα τέσσερα στο «Πολισπορτίβο».
* Τουλάχιστον δύο γκολ σε πέντε από τα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.
* Από τις εξέδρες θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παικτών του ο προπονητής της Τράπανι Μπαλντίνι λόγω τιμωρίας.

ΤΡΑΠΑΝΙ
Ρεπορτάζ

Υποδεχόμενη τη Σαλερνιτάνα το βράδυ της Κυριακής έκανε το καλύτερο της παιχνίδι έως τώρα, δεν κατάφερε ωστόσο να αποφύγει την ήττα, τέταρτη σε ισάριθμα ματς. 

Ολα κρίθηκαν από το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε και στο οποίο ευστόχησαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κιγίν στο 72ο λεπτό.

Εξοργισμένοι άπαντες στον σύλλογο με το αποτέλεσμα, καθώς θεωρούν κυριολεκτικά πως τους έκλεψαν. «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα για την εμφάνιση. Αξίζαμε να κερδίσουμε. Βιώσαμε μία τεράστια αδικία. Κάποιοι απόψε έβλαψαν τον σύλλογο. Νιώθω αηδία» είπε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής Λοράντσο Πετρόνι.

Ο τρόπος με τον οποία εξελίχθηκαν τα πράγματα έσωσε την καρέκλα του προπονητή Φραντσέσκο Μπαλντίνι, που ήταν δεδομένο πως σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος θα αποτελούσε παρελθόν με τους υποψήφιους αντικαταστάτες να περιμένουν ειδοποίηση.

«Δεν μιλήσαμε ποτέ με κανέναν και δεν τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή» ξεκαθάρισε ο Πετρόνι.

Ο χρόνος της απελπισίας έληξε. Οφείλει να κοιτάξει μπροστά. Μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στην κατηγορία, 1-7 τα τέρματα, με το γκολ να έχει μπει στην πρεμιέρα. 

Η αλήθεια είναι πως δεν πληροί τις προδιαγραφές ομάδας δεύτερης κατηγορίας. Υστερεί σε εμπειρία και κυρίως ποιότητα. Η οργή που νιώθει όμως την δεδομένη στιγμή την κάνει επικίνδυνη.
 

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένουν τραυματίες οι Κοράπι (μέσος) και Εβάκουο (επιθετικός). 

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ
Ρεπορτάζ

Επιστροφή στις νίκες μετά από αυτήν που είχε πετύχει στην πρεμιέρα, εκτός έδρας, κόντρα στη Βενέτσια (2-1) 

Επικράτησε εντός με το ίδιο σκορ της Κροτόνε. Εκανε ένα καλό συνολικά παιχνίδι. Στις λεπτές ισορροπίες τη διαφορά έκαναν οι άκρως ποιοτικοί επιθετικοί της. Τσεράβολο και Παλόμπι σκόραραν στο 22’ και στο 43’ αντίστοιχα για το τρίποντο. Είχε ισοφαριστεί προσωρινά στο 28’.

Η γραμμή κρούσης φανέρωσε τη δυναμική της. Είναι αυτή που ξεχωρίζει και εκεί πρέπει να βασιστεί. 

Πήρε αέρα ο προπονητής Ραστέλι που αν έχανε θα χανόταν. Στόχος πλέον να χτίσει σερί που θα την ανεβάσει θέσεις στην κατάταξη.

«Το ματς με την Τράπανι είναι από αυτά που έχεις μόνο να χάσεις. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θέλει να δώσει απαντήσεις θεωρώντας πως αδικήθηκε. Αυτό την κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνη» είπε ο Ραστέλι φανερώνοντας πως η ομάδα πηγαίνει υποψιασμένη.
 

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένει τιμωρημένος ο δεξιός εξτρέμ Πίκολο (1/0). Παραμένουν τραυματίες οι Τερανόβα (στόπερ), Γκούσταφσον (μέσος) και Μπούλταμ (επιτελικός μέσος, 1/0).

Casino