ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΟΝΤΕΝΣΕ – ΛΙΝΓΚΜΠΙ
ΔΑΝ1
20:00
02.10

ΟΝΤΕΝΣΕ – ΛΙΝΓΚΜΠΙ

Μετράει ώρες ο Αλμ στην Όντενσε
1
X
2
Εκτίμηση
Nature Energi Park (15.900)
171 χλμ.
15° C Αίθριος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΟΝΤΕΝΣΕ - ΛΙΝΓΚΜΠΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μίλτος Ζωγράφος Μίλτος Ζωγράφος
Ώρα έναρξης: 20:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: G/G και Over

Απόδοση: 2.08
betshop Παίξε νόμιμα

Το ματς μυρίζει μπαρούτι για την Όντενσε. Με την πλάτη στον τοίχο, θα προσπαθήσει να αναστρέψει το κάκιστο κλίμα και να δώσει παράταση στην παρουσία του Αλμ στον πάγκο. Η αλήθεια βέβαια είναι πως ό,τι και να γίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η θέση του Σουηδού τεχνικού είναι εξαιρετικά δύσκολη και η κατάσταση μοιάζει να είναι μη αναστρέψιμη γι’ αυτόν. Έχει χάσει το λαϊκό έρεισμα, οι παίκτες δεν είναι βέβαιο ότι τον θέλουν, η διοίκηση απλώς περιμένει να ωριμάσουν τόσο πολύ οι συνθήκες ώστε να προχωρήσει στην αντικατάστασή του με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η Λίνγκμπι από την άλλη παίζει χωρίς άγχος, βρίσκεται μακριά από τα «κόκκινα» και παρότι εκτός έδρας δεν έχει τα καλύτερα αποτελέσματα, μπορεί να σκοράρει. Άλλωστε το έκαναν και οι 9 αντίπαλοι της Όντενσε φέτος. Το G/G και Over στον διπλασιασμό στο Betshop…

ΟΝΤΕΝΣΕ
Ρεπορτάζ

Σε κρίση σε πολλά επίπεδα. Ο τεχνικός της, Αντρέας Αλμ, υπ’ ατμόν, η αγωνιστική της κατάσταση χάλια, το ηθικό των παικτών στα Τάρταρα, ο τεχνικός διευθυντής προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, οι οπαδοί απογοητευμένοι γκρινιάζουν και ζητούν άμεσα αποτελέσματα.

Ο Σουηδός τεχνικός βρίσκεται στο στόχαστρο του Τύπου και των οπαδών, καθώς του καταλογίζουν ότι από το καλοκαίρι του 2021 που ανέλαβε δεν έχει καταφέρει να κάνει τίποτε που να δείχνει ότι υπάρχει μια αχτίδα φωτός για την επιστροφή της ομάδας στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο της χώρας. Ο ίδιος βέβαια δηλώνει πως δεν μπορεί να δουλέψει όταν τα καλύτερα όπλα του παραχωρούνται έναντι αδρής αποζημίωσης, η οποία δε χρησιμοποιείται για την αντικατάστασή τους. Ξένισε επίσης με τη δήλωσή του «δεν είναι δουλειά μου να βρίσκω παίκτες», προφανώς εννοώντας ότι υπάρχει τεχνικός διευθυντής που έχει αυτή την αρμοδιότητα, ωστόσο θα έπρεπε να έχει λόγο στις μεταγραφές.

Η εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Μίντιλαντ με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις, την άφησε στους 8 βαθμούς και στη 10η θέση της βαθμολογίας, οριακά εκτός της ζώνης υποβιβασμού, ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν το κλείσιμο του α’ γύρου της κανονικής διάρκειας.

Μεσοβδόμαδα, πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Δανίας, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας της Χόμπρο (23’ Μοχάμεντ Τουράι).

Έχει 8/9 τελευταία ματς Over, ενώ εντός έδρας και τα 4 τελευταία της ματς είχαν 2-3 γκολ.

Αγωνιστικά Νέα

Νέο απόκτημα ο αμυντικός μέσος Τομ Τριμπούλ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σήμερα. Ο 30χρονος Γερμανός έχει περάσει στο παρελθόν από Χάνσα Ρόστοκ, Ζανκτ Παουλί, Γκρότερ Φουρτ, Ντεν Χάαγκ, Νόριτς, Μπλάκμπερν, Αννόβερο, Ζάντχαουζεν και τελευταία στην Μπλάκπουλ. Πλούσια η καριέρα του, καθώς μετράει 16 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, 21 στην Μπούντεσλιγκα, 79 στην Τσάμπιονσιπ και 45 στην Τσβάιτε Λίγκα (Β’ Γερμανίας).

Δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του ο βασικός μέσος Σβεν Κέλερ (7 συμ., 1 ασίστ) και δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί σήμερα.

ΛΙΝΓΚΜΠΙ
Ρεπορτάζ

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε εντός έδρας με τη νεοφώτιστη Βάιλε, μετά από μέτρια εμφάνιση. Χωρίς πολλές φάσεις το α’ μέρος, οι δύο ομάδες επέλεξαν να δώσουν βάρος στην αμυντική θωράκιση και έθεσαν σε δεύτερη μοίρα το δημιουργικό κομμάτι. Στην επανάληψη η Λίνγκμπι μπήκε πιο επιθετικά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 58’ με τον Αντρέ Γκούντγιονσεν, ωστόσο δεν πρόλαβε να χαρεί για πολύ, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 64’. Στη συνέχεια, έγιναν κάποιες φάσεις εκατέρωθεν, το σκορ όμως δεν άλλαξε.

Με την ισοπαλία αυτή έφτασε στους 12 βαθμούς και βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας, έχοντας μια σημαντική διαφορά ασφαλείας από τα «κόκκινα».

Μεσοβδόμαδα, τα βρήκε μπαστούνια κόντρα στην ΗΒ Κόγκε για το Κύπελλο, ωστόσο πήρε τελικά την πρόκριση στους «16», επικρατώντας 4-2 εκτός έδρας στην παράταση (2-2).

Τα 5 τελευταία της ματς ήταν Under, ενώ εκτός έδρας έχει 3 συνεχόμενα ματς N/G.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν έπαιξαν στο ματς Κυπέλλου ο βασικός αμυντικός Αντρέας Μπίελαντ (9 συμ.), ο νεοαποκτηθείς μέσος Γκίλφι Σίγκουρντσον (1 συμ.) και ο βασικός μέσος Μαρσέλ Ρομέρ (9 συμ., 1 ασίστ), ωστόσο επιστρέφουν σήμερα.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει για τον τραυματία μέσο Παρφέ Μπιζόζα (1 συμ.), ο οποίος λείπει στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino