Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ο Άρης Λεμεσού επιβάλλεται να ρεφάρει την γκέλα από την Ομόνοια Αραδίππου και να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας είναι πολύ σκληρή ομάδα, αλλά εσχάτως κολλάει επιθετικά. Συν τοις άλλοις δεν θα έχει τον κόουτς Κωστή στον πάγκο. Καμία αξία στο 1.40 του διπλού. Θα κινηθώ σε πιο ειδικά μονοπάτια, επιλέγοντας το over 4,5 στο σύνολο καρτών του αγώνα σε απόδοση 1.87 στην Stoiximan. Αμφότερες κινούνται στα επίπεδα των τριών καρτών έκαστη κατά μέσο όρο στα παιχνίδια τους.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Facts Αγώνα
- Ο Άρης Λεμεσού κέρδισε με 2-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στον πρώτο γύρο.
- Έξι ματς αήττητος ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό (5-1-0) με ένα γκολ παθητικό.
Το ‘χει ρίξει στην άμυνα τελευταία, με αποτέλεσμα να έχει χάσει την… σπίθα του στο επιθετικό κομμάτι και κατά συνέπεια να μην κερδίζει. Στα τρία τελευταία ματς του 2025 δεν κατάφερε να σκοράρει και πήρε μόλις δύο βαθμούς στα διαδοχικά 0-0 με ΑΕΛ και Ανόρθωση.
Μέσα σε 14 μέρες θα αντιμετωπίσει Άρη Λεμεσού, Διγενή, Πάφο για το πρωτάθλημα και ενδιάμεσα την Ομόνοια Αραδίππου στο Κύπελλο.
Ο κόουτς Κωστή τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με πρόστιμο και ποινή μιας αγωνιστικής. Ετσι δεν θα κάτσει στον πάγκο απόψε, αλλά θα δώσει τη θέση του στον Πολυκάρπου.
Εντονη κινητικότητα στο μεταγραφικό πάρε-δώσε. Απέκτησε τον επιθετικό Ομορόβα και τον ακραίο αμυντικό Ζαν Φελίπε. Παράλληλα, κούνησε μαντήλι ο αμυντικός Μπακαδήμας, ενώ ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται ο επιθετικός Μπαΐροβιτς. Τιμωρημένοι οι μέσοι Χαραλάμπους, Ιντζιά και ο αμυντικός Μαουρίσιο.
Εχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Ομόνοια Αραδίππου με 2-2, σε ένα ματς που δεν έθελξε με την απόδοσή του. Κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές με τους Κβιλιτάια στο 13′ και Γκομίς στο 38′, αλλά ισάριθμες ισοφαρίστηκε.
Το πρόγραμμα μέσα στον Γενάρη είναι τρομερά απαιτητικό. Συγκεκριμένα θα παίξει κατά σειρά με Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΑΕΚ Λάρνακας, Εθνικό Αχνας, Ομόνοια και δύο φορές με την ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Εντονη δραστηριότητα στο μεταγραφικό κομμάτι. Υπάρχουν πολλοί μνηστήρες για τον εξαιρετικό μέσο Χαραλάμπους, αλλά η διοίκηση ενημέρωσε πως δεν πωλείται. Εξετάζει την περίπτωση του επιθετικού Παζέ, ενώ έκανε δικό της τον 22χρονο στόπερ Λελέ. Ισπανικά μέσα αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη πρόταση για το «κανόνι» της Κόρδοβα, Φουέντες.
Οι Μουσουντά και Μπουράν ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Αφρικα και επέστρεψαν. Παραμένουν στο Μαρόκο, όμως, ο ακραίος Καλούλου και ο μέσος Γιαγκό. Παράλληλα, δείχνει έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή ο έμπειρος φορ Κοκόριν μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε και την απουσία τεσσάρων μηνών. Τραυματίας ο αμυντικός Μπαλογκούν, κάρτες συμπλήρωσε ο μέσος Χαραλάμπους.