Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Facts Αγώνα
* Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 1–2
* Δεν έχουν δικαίωμα ανόδου οι Β’ ομάδες, οι οποίες παράλληλα δεν υποβιβάζονται τις τρεις πρώτες σεζόν.
* Ο πρώτος του ομίλου δίνει διπλό μπαράζ με τον πρώτο του άλλου ομίλου. Ο νικητής προβιβάζεται στη Super League 1. O χαμένος θα δώσει νέο διπλό μπαράζ με τον 13ο της παραπάνω κατηγορίας και θα διεκδικήσει μέσω αυτού τον προβιβασμό του.
Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μπαλτάς, Οικονόμου (Αχαΐας)
Ανάσες τις προηγούμενες μέρες για τους παίκτες του Ιμπαγάσα, αναβλήθηκαν τα παιχνίδια του, λόγω των παιχνιδιών των Εθνικών ομάδων. Στο τελευταίο, παρότι παρατάχθηκε απέναντι στη Βέροια ενισχυμένος με τον Ανδρούτσο ηττήθηκε με 1-0. Αξιοπρεπέστατη η εμφάνιση του, αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Δέχθηκε το γκολ στο τέταρτο. Στη συνέχεια κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε τον απόλυτο έλεγχο του κέντρου, ενώ, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να σκοράρει.
Ακολούθησε αυτή την αποστολή ο Καρμπόβνικ, δεν μπήκε από την άλλη ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ούτε στη Β’ ομάδα οι νεοαποκτηθέντες Σαουδάραβες.
Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τους: Αποστολόπουλο, Μπαγκαλιάνη, Α. Μπα, Κωστή, Νταμπό, Καλογερόπουλο, Καρμπόβνικ, Κινκουέ, Κίτσο, Κλίτσα, Μαρίνο, Ντόι, Πινακά, Σαπουντζή, Σουρλή, Στουρνάρα, Τσέλιο, Τζολάκη, Βοΐλη και Ξενιτίδη.
Τέλος, δεν βρίσκονται στην αποστολή οι Καραργύρης, Κουτσίδης, Νίκολιτς και ο Λιάτσος.
Στο 2′ των καθυστερήσεων, ο Παπαδόπουλος σημείωσε το τέρμα για το 3-2 επί του Απόλλωνα Λάρισας. Συγκλονιστική η εξέλιξη του παιχνιδιού, βρέθηκε να κυνηγάει στο ημίχρονο, προηγήθηκε με 2-1, στο φινάλε ήρθε το τρίποντο. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη φορά φέτος που κατάφερε κάτι τέτοιο στα τελευταία λεπτά. Προηγουμένως στάθηκε τέσσερις φορές άτυχος, δεχόμενος γκολ στο φινάλε. Ο Πιερικός δεν πτοήθηκε από τα προβλήματα που προέκυψαν, ενώ αύξησε περαιτέρω το βαθμολογικό όριο της σωτηρίας στον όμιλο.
Με προβλήματα και εδώ ο Γιώργος Βαζάκας, σε αυτό το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Κάρτες συμπλήρωσε Χαντζάρας (εξτρέμ., 17/1). Τραυματίες είναι οι Ντίνας (εξτρέμ., 12/1) και Κανούλας (φορ, 18/4). Χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς ο Πασκάλ Εμπουσί (στόπερ, 15/1). Εκτός ο Φωκαΐδης (μ., 7/0).
Οι παίκτες της αποστολής του Βαζάκα είναι οι: Τζήμας, Γαλάνης, Μπουόλι, Σούνταρ, Εμπουέλε, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς,Καρανάτσιος, Παντελιάδης, Παπαδόπουλος Βασίλης, Παπαδόπουλος Χρήστος, Τόσκας, Κουκόλης, Μηλιώτης, Μιτακίδης, Ίτσιος, Ζαφειράκης και Ζούρκος.