Η πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε πολύ νωρίς, καθώς με κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Καϊράτ και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα γνώρισε τον αποκλεισμό. Καλείται, λοιπόν, να μαζέψει τα κομμάτια της, αν θέλει και φέτος να βρεθεί στη League Phase. Η κριτική για τον αποκλεισμό ήταν μεγάλη και ανάγκασε τη διοίκηση να βγάλει ανακοίνωση στήριξης στον τεχνικό Σιμάο.
Το πρώτο βήμα έγινε στο πρωτάθλημα. Υποδέχθηκε τη Μούρα για την πρεμιέρα στο στοίχημα, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και απλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της. Με 3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ευρωπαϊκό της παιχνίδι, επιβλήθηκε με 1-0 και ξεκίνησε με το δεξί. Το σημαντικότερο είναι ότι έφτιαξε κάπως και η ψυχολογία της. Έμπειρη στην Ευρώπη, όμως είδε ότι η παραμικρή λεπτομέρεια σε αυτές τις φάσεις μπορεί να φέρει την καταστροφή. Πάντα καλύτερη στο γήπεδό της.
«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και μας δίνει την ευκαιρία να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε. Αφήνουμε πίσω μας τον αποκλεισμό από την Καϊράτ και έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε τι αξίζουμε στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί από την άμυνα, συμπαγής και να κερδίζουμε γρήγορα την κατοχή. Καταλαβαίνω την κριτική και ξέρω ότι μπορούμε να την αντέξουμε», δήλωσε ο Σιμάο.