-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΑΠΟΕΛ ΧΑΝΤΕΡΑ - ΧΑΠΟΕΛ ΡΑΑΝΑΝΑ
Facts Αγώνα
* Εκτη αγωνιστική στα πλέι άουτ, συμμετέχουν οι 8 τελευταίες ομάδες. Μονός γύρος, συνολικά 7 αγωνιστικές. Οι δύο τελευταίοι υποβιβάζονται απευθείας στη δεύτερη κατηγορία. Στην ισοβαθμία υπερισχύει η διαφορά τερμάτων.
* Στην κανονική διάρκεια: Χαντέρα – Ραανανά 4-0
Εδειξε για πρώτη φορά στα πλέι άουτ την πραγματική της δύναμη. Δεν λυπήθηκε τη Σμόνα, που έχει σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο καθώς παλεύει για την παραμονή, επικρατώντας άνετα με 3-0. Από τα λίγα παιχνίδια που «δουλεύει» το 5-3-2 σε τέτοιο βαθμό.
Για το σημερινό ματς, ο Σάρον Μίμερ δήλωσε: «Παρ’ όλο που παίζουμε με ομάδα που έχει υποβιβαστεί, παίζει ακόμα με αθλητικότητα και μάχεται στο γήπεδο. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θέλουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ μετά την τελευταία νίκη και να κλείσουμε με νικηφόρο σερί.
Αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα γκολπόστ ο Νιγηριανός Εχιντε (28 συμ.), στο τελευταίο του παιχνίδι στη σεζόν. Τραυματίστηκε ο στόπερ Χασάν (25/0) και θα λείψει από το αρχικό σχήμα.
Οι πολλές απουσίες στην άμυνα φάνηκαν και με το παραπάνω. Πρώτη τεσσάρα μετά από εννέα μήνες, παραδόθηκε στις ορέξεις της Νετάνια χάνοντας με 4-2. «Ξέσπασε» σε ένα τρίλεπτο, όπου μείωσε σε κάποια φάση σε 3-2. Μικρής σημασίας η ήττα αφού έχει υποβιβαστεί προ πολλού, «κέρδισε» όμως κάποιους πιτσιρικάδες.
Παραμένουν εκτός οι Τζουρ (βασικός κίπερ), Τομέρ (φορ, 18/5) και Λέβι (στόπερ, 28/2). Επέστρεψαν και αναμένονται βασικοί ο Κοχέν (μπακ, 24/0) και Χέρμαν (στόπερ 3/0).
«Θα προσπαθήσουμε ακόμα και τώρα να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια δίνοντας ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Εκτιμώ, μάλιστα, τους βετεράνους παίκτες που θέλουν να παίζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό», τόνισε ο Εγιαλ Λάχμαν.