ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ «ΧΤΥΠΗΣΕ» ΤΗ ΣΕΛΤΙΚ
22:00:00
22.10

Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ «ΧΤΥΠΗΣΕ» ΤΗ ΣΕΛΤΙΚ

ΣΕΛΤΙΚ ΠΑΡΚ (60.832)
14° C Συννεφιασμένος
Cosmote Sport 5
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΛΤΙΚ - ΜΙΛΑΝ

Facts Αγώνα

* Η Σέλτικ προέρχεται από πέντε διαδοχικά N/G και επτά στα οχτώ πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Παράλληλα έχει σκοράρει στα 17 από τα 18 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση. 

* Η Μίλαν παραμένει αήττητη στα 20 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (15 νίκες). Πιο πρόσφατη ήττα της, το 1-2 από την Τζένοα στις 8 Μαρτίου.
 

ΣΕΛΤΙΚ
Ρεπορτάζ

Τα έκανε όλα λάθος στο πρώτο Ολντ Φιρμ της χρονιάς με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τη Ρέιντζερς με 2-0. Πολύ κακή στα στημένα, φλύαρη επιθετικά. Δεν μπόρεσε να βγάλει την γνωστή επιθετική ενέργεια που βγάζει πάντα στο σπίτι της. 

Η διακοπή της έκανε σίγουρα κακό. Οι αρκετές απουσίες μόνο δικαιολογία δεν μπορούν να αποτελέσουν, αφού το ρόστερ της έχει το μεγαλύτερο βάθος στη χώρα. Μετά τη Μίλαν ακολουθεί ακόμα ένα σπουδαίο ματς για το πρωτάθλημα κόντρα στην Αμπερντίν εκτός έδρας.

«Δεν παίξαμε σε καμία περίπτωση σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες. Βγήκαμε εκτός πλάνου. Μας έλειψε πολύ επιθετικά ο Εντουάρντ. Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» την ομάδα και μας έχει αποπροσανατολίσει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε άμεσα γιατί έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο ματς κόντρα στη Μίλαν», τόνισε ο Λένον. 

Δεν αλλάζει το 3-5-2. Αναμένεται να ξεκινήσουν ο Αγιέτι με τον Γκρίφιθς στην επίθεση αφήνοντας εκτός τον Κλίμαλα. Πολύ δουλειά στον άξονα της μεσαίας γραμμής από τον έμπειρο Μακ Γκρέγκορ και τον Εντσαμ. 
 

Αγωνιστικά Νέα

Ο Γάλλος φορ και πρώτος σκόρερ του συλλόγου Εντουάρντ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά την επιστροφή του από την Εθνική Γαλλίας U21 και θα παραμείνει εκτός. Το ίδιο ισχύει και για τον αμυντικό Ελχαμέντ, τον μέσο Μπίτον και τον μεσοεπιθετικό Κρίστι. Στο πρόσφατο ντέρμπι έκανε το ντεμπούτο του και ο ακραίος Λαξάλτ, ο οποίος ήρθε δανεικός από τη Μίλαν. 

ΜΙΛΑΝ
Ρεπορτάζ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς καθάρισε μόνος του το ντέρμπι με την Ιντερ. Κέρδισε στο 13’ το πέναλτι, πήρε το ριμπάουντ από το άστοχο χτύπημά του και άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Λεάο κάνοντας το 0-2. Στο 29’ διαμορφώθηκε το τελικό 1-2. 

Μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας κάνει το 4/4. Ηδη στο +4 από τη Γιουβέντους και στο +5 από την Ιντερ. Τελευταία φορά που είχε κάνει αντίστοιχο ξεκίνημα ήταν τη σεζόν 1995-96 με τον Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο της. Εντυπωσιακό ότι έχει βρει δίχτυα και στους 24 τελευταίους επίσημους αγώνες της. Την προσεχή Δευτέρα υποδέχεται τη Ρόμα. Ο Στέφανο Πιόλι απέφυγε να παραδεχτεί ότι η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει το σκουντέτο. 

Πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αποκλείοντας με δραματικό τρόπο τη Ρίο Αβε (έπειτα από 24 εκτελέσεις πέναλτι, 1-1 στο 90λεπτο, 2-2 στην παράταση). Νωρίτερα είχε πιο εύκολο έργο κόντρα σε Σάμροκ Ρόβερς και Μπόντο Γκλιμτ. 

Η Μίλαν δεν πρόκειται να αδιαφορήσει για το Γιουρόπα Λιγκ στον βωμό της προσπάθειας για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και αυτό γιατί αν φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, τα συνολικά έσοδά της θα φτάσουν τουλάχιστον τα 35 εκατ. ευρώ και θα δώσουν μεγάλη ανάσα στο ταμείο της.
 

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός μάχης οι στόπερ Μουσάκιο, Γκάμπια και ο φορ Ρέμπιτς. Νέα απώλεια ο μεσοεπιθετικός Τσαλχάνογλου που θα μείνει εκτός δράσης για 7-10 μέρες. Επιστρέφει ο στόπερ Ντουάρτε. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Μπραχίμ Ντίαθ. Μια ακόμα αλλαγή στα χαφ με τον Τονάλι να παίρνει τη θέση του Μπενασέρ. Με 4-2-3-1 οι «ροσονέρι» με τον Ιμπραΐμοβιτς στην κορυφή και τους Σαλεμάκερς, Ντίαθ, Λεάο στην τριάδα πιο πίσω του.

Casino