ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

Ο ΑΛΜΕΙΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ «ΟΜΠ»
21:00:00
13.09

Ο ΑΛΜΕΙΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ «ΟΜΠ»

ΝΤΕ Λ’ ΟΜΠ (20.420)
404
20° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΥΑ - ΚΑΕΝ

Facts Αγώνα

* 2-3-4 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από τη σεζόν 2003-04.
* 2-1-1 με γηπεδούχο τη Τρουά την ίδια περίοδο.
* Και τα τέσσερα στο «Ντε Λ’ Ομπ» ήταν G/G+Over.
* G/G πέντε από τα έξι τελευταία.
* Προπονητής της Τρουά την περσινή σεζόν ο νυν τεχνικός της Καέν Πορτογάλος Αλμέιδα.
 

ΤΡΟΥΑ
Ρεπορτάζ

Η κακή αμυντική συμπεριφορά που επέδειξε μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Νιόρ εκτός έδρας (2-0) της κόστισε πολύτιμο έδαφος. Μέτρησε διαδοχικές ήττες στο σπίτι της, όλες με το ίδιο σκορ, 1-2, «πληρώνοντας» τις αργές επιστροφές στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων.

Κατάφερε να βρει λύσεις στα μετόπισθεν και επέστρεψε στα υψηλά στρώματα της κατάταξης σημειώνοντας διαδοχικές νίκες, δείχνοντας ικανή να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος, παρά το γεγονός πως μείωσε σημαντικά το μπάτζετ συγκριτικά με πέρσι.

Μετράει πλέον τρία ματς αήττητη και δύο σερί τρίποντα. Τελευταίο αυτό στην έδρα της Σατορού, όπου κέρδισε χάρη στην εμπειρία της. Διαχειρίστηκε άριστα τη ροή κάνοντας ότι ήταν απαραίτητο για να επιβληθεί.
 

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος βασικός στόπερ Ζιραντόν (6/0). Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Κασί και Μασουεμά. Εκτός και ο αριστερός μπακ Σουαρέ Παπέ (2/0).

ΚΑΕΝ
Ρεπορτάζ

Υποβιβάστηκε μετά από χρόνια συνεχούς παρουσίας στη L1. Στόχος η άμεση επιστροφή. 

Η πραγματικότητα της Ligue 2 αποδεικνύεται «σκληρή». Κάκιστη εκκίνηση, μία μόλις νίκη στα πρώτα έξι παιχνίδια. 

Στο τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή διασύρθηκε εντός έδρας από τη Χάβρη (0-3). Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος του συλλόγου έτοιμος να εκραγεί ανακοίνωσε πως θα γίνουν σημαντικές προσθήκες, θέλοντας να ηρεμήσει και στο εξαγριωμένο κοινό. 

Το είπε και το έκανε. Ενισχύθηκε σημαντικά από τη μέση και μπροστά όπου εντοπίζεται κυρίως το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ανακοίνωσε την απόκτηση των Καλέμπ Ζαντί (εξτρέμ από την Αζαξιό), Αζεντίν Τουφίκ (μέσος από την δεύτερη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν) και Μπένζαμιν Ζεμό (επιθετικός 27 ετών από την Ντιζόν).

Κόντρα στην πρώην ομάδα του ο τεχνικός Αλμέιδα, ο οποίος επιστρέφει σε ένα γήπεδο που γνωρίζει καλά. 

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Πι (βασικός μέσος, 6/0), Τεγ (επιθετικός, χωρίς συμμετοχές), Τσοκουντέ (βασικός επιθετικός, 6/0), Γκομ (επιθετικός, χωρίς συμμετοχές), Ζαντί Σερί (εξτρέμ, 4/0), Γιαγκό (στόπερ, χωρίς συμμετοχές) και Ιζοκό (δεξιός μπακ, χωρίς συμμετοχές). Ουσιαστικά ως σημαντικά «προβλήματα» λογίζονται μόνο οι Πι και Τσοκουντέ.

Casino