Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΟΕΜΙΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Ντροχέντα είναι στο καλό της φεγγάρι και φυσιολογικά αν δεν εκμεταλλευτεί την καλή της κατάσταση τώρα, δύσκολα θα αλλάξει την πορεία προς την δεύτερη κατηγορία. Με τελικό μοιάζει το παιχνίδι κόντρα στην Μποέμιαν, που δεν είναι στα καλά της, έχει σερί δίχως νίκες και αν χάσει τώρα, μπλέκει αρκετά. Αουτσάιντερ η Ντροχέντα, στα μάτια μου δεν είναι, ο άσος στο 3.00 έχει λογική στην Bet365.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΟΕΜΙΑΝ
Facts Αγώνα
- 15-15-25 η πιο πρόσφατη παράδοση.
- Α’ Γύρος: Ντροχέντα – Μποέμιαν 2-1
- Β’ Γύρος: Μποέμιαν – Ντροχέντα 1-0
Είχε πολύ καιρό να πραγματοποιήσει τόσο σοβαρή και μεστή εμφάνιση. Το έπραξε στο κατάλληλο σημείο απέναντι στη νεοφώτιστη, αλλά και εξαιρετικά επιθετική φέτος Γουότερφορντ. Ο Πιερό στο 15’ και ο Φόλεϊ στο 89’ σφράγισαν τη νίκη της με 2-0, σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε απόλυτα, μπορεί και για πρώτη φορά στην σεζόν.
Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Ντροχέντα. Σταθερά τελευταία στην βαθμολογία, αλλά η πρόκριση επί της Ντάνταλκ στο Κύπελλο, με νίκη στο μεγάλο ντέρμπι και η επικράτηση επί της Γουότερφορντ, έφεραν μία ανάταση ηθικού στο εσωτερικό της ομάδας. Στο -7 από την επερχόμενη αντίπαλό της, κομβικό το ματς αυτό, στην προσπάθεια σωτηρίας της Γιουνάιτεντ. Καλή εμφάνιση και στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας με την Γουόλσολ (1-1), έξτρα ώθηση για την ομάδα του Κέβιν Ντόχερτι.
Τραυματίες είναι οι Ντίγκαν (μέσος, 17 συμ.), ΜακΝάλι (εξτρέμ, 8 συμ./1 γκολ), Μπάβα (εξτρέμ, 17 συμ./3 γκολ) και Μπίρνε (μέσος, 1 συμ.).
Καλύτερη και πιο πιεστική από την Ντάνταλκ, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο. Ο Τίρνεϊ της έδωσε το προβάδισμα στο 19’, αλλά ήρθε η ισοφάριση άμεσα (27’) και παρά την υπεροχή της στην συνέχεια, δεν μπορούσε να απειλήσει με ευκολία και να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους στα αντίπαλα καρέ. Μοιραία το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
Μία νίκη επί της Σάμροκ στο Κύπελλο στο μεγάλο ντέρμπι και τίποτα άλλο αξιόλογο δεν έχει να επιδείξει τελευταία η Μποέμιαν. Στο 0-4-3 το ρεκόρ της εσχάτως, έφτασε τις 7 αγωνιστικές χωρίς νίκη και παρότι έχει 2 ματς λιγότερα, μοιάζει μπλεγμένη. Στο +4 από την προτελευταία Ντάνταλκ, σε καμία περίπτωση δεν αισθάνεται άνετα, θέλει βαθμούς για να ηρεμήσει και γνωρίζει πως αν χάσει τώρα, θα βρεθεί εκτεθειμένη.
Απόντες ξανά οι Κόνγουολ (αμυντικός, 1 συμ.), ΜακΜάνους (μέσος, 11 συμ.) και Μπάκλεϊ (μέσος, 0 συμ.), με τον αρχηγό να λείπει από το ξεκίνημα της χρονιάς.