Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Από την αρχή γνώριζε ότι η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα ζόρικη και αυτό επιβεβαιώθηκε στο έπακρο στις πρώτες 10 αγωνιστικές. Στην επιστροφή της στη Σουπερέταν δείχνει αδύναμη και εκτός ρυθμού από την αρχή. Με μοναδικό όφελος την εντός έδρας νίκη επί της Τρέλεμποργκ στις πρώτες 6 αγωνιστικές έμεινε πίσω στη μάχη της παραμονής. Τα πράγματα έφτιαξαν κάπως με τη νίκη επί της έτερης νεοφώτιστης Σκέβντε ΑΪΚ (3-1 εντός έδρας), για να καταλήξει να βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, 2 λιγότερους από τη γραμμή της σωτηρίας.
Στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή απέσπασε ισοπαλία 3-3 εκτός έδρας από την Εργκριτε. Ματς στο οποίο βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 40’, κατάφερε να το γυρίσει (51’, 57’, 68’), για να δεχθεί την ισοφάριση στο 87’ και ενώ τρία λεπτά νωρίτερα είχε γλιτώσει την παραβίαση γλιτώνοντας σε εκτέλεση πέναλτι.
Απόρροια της κακής της πορείας είναι η απομάκρυνση του Πολ Ολάουσον από τον πάγκο. Νέος τεχνικός είναι ο 34χρονος Αμίρ Αζραφσχάν, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στην Εστερσουντ.
Παρελθόν αποτελεί ο βασικός μέσος Κοέν Κοστόνς (6 συμ., 1 γκολ), ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός αμυντικός Σίγκιτας Ολμπέρκις (6 συμ.).
Καλύτερα απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί τα πάει η ομάδα του Τζαβάντ Αλ Τζεμπούρι, καθώς από τη μία καταφέρνει να βρίσκεται μακριά από κάθε κίνδυνο και από την άλλη, δείχνει ικανή να διεκδικήσει μια θέση στην τριάδα ανόδου.
Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς, στη συνέχεια όμως προσγειώθηκε στην πραγματικότητα και με απολογισμό 2-0-4 στα επόμενα 6 ματς, πήγε στη διακοπή με συγκομιδή 18 βαθμών, ούσα στην 4η θέση, 5 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Χάλμσταντ και μόλις 1 από την 3η Εστερ.
Στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή συνέτριψε 4-1 εντός έδρας την Εστερσουντ.
Παίκτης της ομάδας είναι ο 21χρονος μέσος Σαμίρ Μααρούφ, ο οποίος θα αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή στις 15 Ιουλίου, ωστόσο είναι δανεικός από τη Χέκεν, οπότε μπορεί να παίξει κανονικά στο σημερινό ματς.
Αμφίβολος είναι ο βασικός γκολκίπερ Νικ Βόλτερς (10 συμ.), ο οποίος τραυματίστηκε στα πλευρά στο ματς με την Εστερσουντ και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.