ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΛΗΓΩΜΕΝΩΝ»
01.01

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΛΗΓΩΜΕΝΩΝ»

ΡΑΤ ΒΕΡΛΕΓΚ ΣΤΑΝΤΙΟΝ (19.000), ΜΠΡΕΝΤΑ
145
10° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΛΗΓΩΜΕΝΩΝ»

Facts Αγώνα

Συνολική παράδοση (από 2010-2011):  1-0-1

Α’ Γύρος: Ντε Γκράαφστσαπ-Μπρέντα 1-0

Ο πρώτος σκόρερ της Ντε Γκράαφστσαπ Ραλφ Σόιτιενς (επιθετικός, 28/13) έχει ήδη ανακοινώσει πως το καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπρέντα.

Η Ντε Γκράαφστσαπ κατέκτησε την πρώτη θέση της Γ’ περιόδου και εξασφάλισε μία θέση στα play off ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.
 

Ρεπορτάζ

Πισωγύρισμα για τους ποδοσφαιριστές του Μαουρίς Στάιν, οι οποίοι όχι μόνο απέτυχαν να κερδίσουν μετά από επτά συνεχόμενες νίκες, αλλά γνώρισαν την πρώτη ήττα τους μετά τις 6 Δεκεμβρίου και το 0-1 από την Ντόρντρεχτ. Στα πλαίσια της 29ης «στροφής» του πρωταθλήματος η Μπρέντα ταξίδεψε στο Φόλενταμ για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δίκαια έφθασαν στη νίκη με 2-1, καθώς παρά την προσωρινή ισοφάριση από τον Ελ Αλούτσι (επιτελικός μέσος, 28/6), η ασυνεννοησία μεταξύ Ολάι (τερματοφύλακας, 27 συμμετοχές) και αμυντικών στοίχισε στους φιλοξενούμενους.

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, ο Στάιν έκανε μεγάλη προσπάθεια να «αποφορτίσει» τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι ήταν φανερά απογοητευμένοι από την πρώτη τους ήττα μετά από τόσο καιρό. Ο 47χρονος τεχνικός καταλαβαίνει τη σημασία του αποψινού ντέρμπι, καθώς η Ντε Γκράαφστσαπ προηγείται με πέντε πόντους στη βαθμολογία και πιθανό «πέρασμά» της από την Μπρέντα, θα εξανεμίσει τις ελπίδες των γηπεδούχων για παρουσία στην πρώτη, προνομιούχο δυάδα της κατάταξης.
 

Αγωνιστικά Νέα

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η Μπρέντα, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Μαρία (αριστερό μπακ, 8/1), Αντιλέχου (κεντρικός αμυντικός, 9/0), Μαλόνε (αμυντικός μέσος, 26/1) και Μάσαρτ (αριστερό μπακ, 15/1), ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ιμερς (επιτελικός μέσος, 25/6).

Ρεπορτάζ

«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη» κάποτε θα στραβοπατούσαν και οι «μπλε». Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες που επετεύχθησαν στις καθυστερήσεις (με ΦΚ Αϊντχόφεν και Τέλσταρ), η Ντε Γκράαφστσαπ «πλήρωσε» την αδυναμία της να «καθαρίζει» τα παιχνίδια με πιο αδύναμους αντιπάλους. Απέναντι στην Εξέλσιορ προηγήθηκε με τον Φαν Μίγκχεμ, αλλά ο 32χρονος ακραίος επιθετικός (26/8) ήταν ο μοιραίος καθώς σπατάλησε τρεις σημαντικές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα οι «λιμανίσιοι» να φύγουν από το Ντέτινχεμ με έναν ανέλπιστο βαθμό.

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Μάικ Σνούι δεν ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής. «Εδώ και αρκετές εβδομάδες παίζαμε με τη φωτιά και σήμερα τελικά καήκαμε. Πιστεύω πως οι παίκτες κατάλαβαν ότι μέχρι το τέλος κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο και πρέπει να τα δώσουν όλα για την απευθείας άνοδο» τόνισε ο 57χρονος τεχνικός. Οσον αφορά τον Σόιτιενς, ο οποίος είναι το «πρόσωπο του αγώνα», ο Σνούι δήλωσε πως τον εμπιστεύεται απόλυτα, καθώς είναι ένας άψογος επαγγελματίας που θα κάνει ό,τι περνάει το χέρι του για να κερδίσει η Ντε Γκράαφστσαπ.
 

Αγωνιστικά Νέα

Πλήρης θα παραταχθεί η Ντε Γκράαφστσαπ, καθώς και ο Πλάτιε (επιθετικός, 4/1) ξεπέρασε τον τραυματισμό του και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Casino