ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΗ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΦΟΡΝΤ
14:30:00
03.08

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΗ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΦΟΡΝΤ

ΜΟΥΡ ΛΕΪΝ (5.106)
286
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
ΣΑΛΦΟΡΝΤ ΣΙΤΙ
Ρεπορτάζ

Κέρδισε μέσω των πλέι οφ την άνοδό της (4η τα 5 τελευταία έτη) και θα δώσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το παρών στη Φούτμπολ Λιγκ. Υποστηριζόμενη από τον δισεκατομμυριούχο Πίτερ Λιμ, αλλά και από τη γενιά των 92′ (Γκιγκς, Νέβιλ, Μπέκαμ, Σκόουλς, Μπατ) δίνεται ως 2ο φαβορί για τον τίτλο. 

Σαφέστατα, ιστορικό παιχνίδι το σημερινό για την μικρούλα Σάλφορντ, που βλέπει τη στήριξη των οπαδών της να αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο. Σχεδόν 2.000 (1.900 για την ακρίβεια) τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν πουληθεί, κοντά 800 εισιτήρια παραπάνω σε σύγκριση με πέρυσι. Ενα γεγονός που σίγουρα αφήνει υποσχέσεις και ικανοποιημένους τους ανθρώπους της. Να σημειώσουμε πως την περυσινή σεζόν ο μέσος όρος εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια ήταν κοντά στις 2.500. Πριν την εξαγορά του συλλόγου από τη γενιά των 92′ (που δεν θα δώσει σήμερα το παρών στις εξέδρες, αλλά στις 13 Αυγούστου στο Καραμπάο Καπ κόντρα στη Λιντς) ο αριθμός αυτός ήταν 25 φορές μικρότερος (100). 

Πέρυσι είχε την καλύτερη επίθεση στη Νασιονάλ Λιγκ. Για 2η σεζόν στον πάγκο της ο έμπειρος τεχνικός Γκράχαμ Αλεξάντερ, που δηλώνει: «Εχω ζήσει 20 χρόνια στο Πρέστον και επισκεπτόμουν αρκετά το Μάντσεστερ, αλλά ποτέ δεν είχα καταλάβει ότι το Σάλφορντ ήταν μία ξεχωριστή πόλη, με τη δική της δυναμική και βάση οπαδών. Αυτό που προσπαθούμε τόσο καιρό είναι να δώσουμε μία ταυτότητα στη Σάλφορντ. Η διοίκηση έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια γι’ αυτό, οι οπαδοί είναι στο πλευρό μας και νοιώθουν κομμάτι του οργανισμού. Είναι πραγματικοί μας φίλοι, μετά τα παιχνίδια γευματίζουμε στο μπαρ παρέα».

Ενισχύθηκε σημαντικά, ξεχωρίζουν οι Τόουελ (μέσος, Μπράιτον) και Αρμστρονγκ (φορ, Μίντλεσμπρο). Να σημειώσουμε πως αντιμετώπισε αμυντικά προβλήματα στα δύο τελευταία φιλικά (ήττες από Μίντλεσμπρο και Γκέιτσχεντ με 1-3). 

Αγωνιστικά Νέα

 Δίχως προβλήματα.

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ
Ρεπορτάζ

Κυνήγησε μέχρι τέλους το όνειρο των πλέι οφ, αλλά δεν τα κατάφερε για μόλις έναν πόντο. Ιδιαίτερα καλή κρίνεται -ακόμα και έτσι- η περυσινή σεζόν. Ενισχύθηκε στην άμυνα, αλλά δεν ανανέωσε τον κορυφαίο παίκτη στο 2ο μισό της σεζόν, μέσο Τσερ (16/6). 

Αριστες εντυπώσεις έχει αφήσει εδώ και 1,5 χρόνο ο Τυνήσιος τεχνικός, Μάαμρια, που δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: «Να καταστήσουμε σαφές ότι οι οπαδοί μας θα νοιώθουν περήφανοι για εμάς. Πιάνω το σφυγμό τους κάθε μέρα. Αν κερδίσουμε ένα παιχνίδι βλέπω χαμόγελα στην πόλη, αν δεν κερδίσουμε ένα παιχνίδι, βλέπω τη θλίψη στο πρόσωπό τους. Δεν είμαι τεχνικός που ζει 50 μίλια μακριά, ζω τις αντιδράσεις τους κάθε μέρα».

Για τον Μάαμρια είναι μία πολύ καλή περίοδος, καθώς κατέχει την αμέριμνη στήριξη των οπαδών και βλέπει την δημοτικότητα του να αυξάνεται. «Οι οπαδοί πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε και σε μένα. Αυτό με ωθεί να κάνω ακόμα περισσότερα για αυτούς. Ανυπομονούμε για το Σάββατο, να κερδίσουμε και να γιορτάσουμε παρέα με τους οπαδούς μας», συμπλήρωσε.

Στην περίοδο της προετοιμασίας πήρε μέρος σε 7 φιλικά παιχνίδια (3-2-2), με τα 5 εξ’ αυτών να είναι under2,5.

Αγωνιστικά Νέα

Ενισχύθηκε αποκτώντας χθες τον έμπειρο μέσο Σοάρες από τη Γουίμπλεντον και προχθές τον έτερο (ταλαντούχο) μέσο Χάσιν από τη Νοτς Κάουντι και τον 31χρονο φορ Τέιλορ από την Ντονκάστερ (με εμπειρία από Λιγκ 1 και Τσάμπιονσιπ). 

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Νάτζεντ (σημαντικός στόπερ, 34/1 πέρυσι), Κένεντι (φορ, 25/6 πέρυσι μέχρι Γενάρη, έπειτα δόθηκε δανεικός στη Νιούπορτ και επέστρεψε) και Ντιγκμπί (μέσος από Φόρεστ Γκριν, 38/1 πέρυσι) και δίνονται αμφίβολοι, ενώ υπάρχουν και άλλοι παίκτες με θέματα, των οποίων τα ονόματα δεν έγιναν γνωστά. 

Casino