
Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ - ΒΕΙΛΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Νόρντζελαντ είχε αρκετά προβλήματα κόντρα σε ομάδες της ουράς της βαθμολογίας και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Βέβαια, δεν μπορεί κάθε φορά να την πατάει. Πήρε τα μέτρα του ο Γιοχάνες Τόρουπ, η εικόνα της ομάδας στο ματς Κυπέλλου ήταν βελτιωμένη και ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα την Πέμπτη θα προσπαθήσει να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα και να πάει με ψυχολογία. Η Βάιλε από την άλλη έχει θέματα στην άμυνα, έρχεται από ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο και γενικώς δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα το παλέψει, μπορεί να σκοράρει, αποτέλεσμα όμως δύσκολα θα πάρει. Χαμηλά ο άσος, συνδυαστικά όμως με το G/G που φέρνουν αμφότερες ανεβαίνει στον τριπλασιασμό στο Betshop…

Πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, επικρατώντας 3-2 εκτός έδρας της μαχητικής Βίμποργκ.
Το ματς πάντως δεν ξεκίνησε καλά, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31’, ισοφάρισε όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Κρίστιαν Ράσμουσεν, ο οποίος είχε πολλά κέφια και πέτυχε άλλα δύο γκολ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (54’, 57’). Η Βίμποργκ μείωσε στο 64’, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι ως το τέλος.
Στο πρωτάθλημα πάντως έρχεται από ήττα εκτός έδρας 2-1 από την Μπρόντμπι στο τοπικό ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής της πρωτεύουσας.
Βρέθηκε πίσω στο 16’, βρήκε όμως γρήγορα απάντηση ισοφαρίζοντας με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μάρκους Ίνγκβαρντσεν στο 35’. Προσπάθησε να παίξει επιθετικά στην επανάληψη είχε κάποιες φάσεις μεταξύ των οποίων και ένα δοκάρι, έμεινε όμως εκτεθειμένη στο 64΄και δέχθηκε το δεύτερο γκολ.
Ήττα που την άφησε στους 22 βαθμούς, έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας, μένοντας 7 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη.
Την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται την Σπαρτάκ Τρνάβα για το Κόνφερενς Λιγκ.
Έχει 5/7 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα Under, ενώ εντός έδρας τα 3/4 τελευταία ματς έληξαν N/G.
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Μακροχρόνια απών ο συνήθως βασικός επιθετικός Όλιβερ Άντμαν (7 συμ., 1 γκολ, 3 αλλαγή), δεν έπαιξε στα 6 τελευταία και όπως ανακοινώθηκε θα επιστρέψει μετά τη χειμερινή διακοπή. Το ίδιο και ο εναλλακτικός μέσος Μαντς Χάνσεν (5 συμ., 4 αλλαγή), που δεν έπαιξε στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος και στο ευρωπαϊκό.

Ντροπιαστικός αποκλεισμός από το Κύπελλο Δανίας μεσοβδόμαδα, έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την αγωνιζόμενη στη Γ’ Κατηγορία ΑΒ Κοπεγχάγης και στη διαδικασία των πέναλτι δεν έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία, αστοχώντας σε 4 από τα 6 πέναλτι που εκτέλεσε. Η εμφάνισή της μάλιστα ήταν κάτω του μετρίου, έμεινε πίσω στο 17’, ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 76’.
Στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Βίμποργκ, μετά από μέτρια εμφάνιση. Μπήκε επιθετικά στο ματς και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του κέντρου, έκανε φάσεις, για να ανοίξει το σκορ στο 21’ με τον Γενί Ενγκμπακοτό. Συνέχισε να παίζει επιθετικά ως το ημίχρονο και έχασε δύο καλές ευκαιρίες, γλιτώνοντας όμως και η ίδια την ισοφάριση χάρη στο δοκάρι. Συντηρητική τακτική στην επανάληψη, έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους και το πλήρωσε στο 76’.
Με την ισοπαλία αυτή έφτασε στους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, ενώ απομένουν άλλα 9 ματς για το τέλος της κανονικής περιόδου.
Τα 10/12 τελευταία ήταν G/G, ενώ εκτός έδρας έχει 4/5 φετινά ματς G/G και Over.
Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο συνήθως βασικός μέσος Σαΐντ Εζατολαχί (8 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ). Τραυματίας αποχώρησε στο 61’ του αγώνα πρωταθλήματος ο τοπ σκόρερ Τζέρμαν Ονούγκα (13 συμ., 5 γκολ), δεν έπαιξε στο ματς Κυπέλλου και δίνεται αμφίβολος σήμερα.