ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΝΙΣ – ΑΝΖΕ
16:00
18.09

ΝΙΣ – ΑΝΖΕ

Σύμμαχος η παράδοση, εχθρός η κούραση
ΑΛΙΑΝΖ ΡΙΒΙΕΡΑ (36.178), ΝΙΚΑΙΑ
1.056
24° C Ηλιόλουστος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΙΣ - ΑΝΖΕ

Facts Αγώνα

* Υπερέχει η Νις βάσει συνολικής παράδοσης (24-18-17). Είναι αήττητη ανεξαρτήτως έδρας από το 2019 (5-1-0). Οι 5 από τις 5 νίκες συνδυάστηκαν με over.

* Πολύ ισχυρή η Νις στην έδρα της (16-7-6). Μετράει μόλις 1 ήττα τα τελευταία 50 χρόνια (9-4-1). Ήταν το 0-2 του 2017.

* Χωρίς νίκη στα 4 πιο πρόσφατα εντός η Νις (0-1-3). Τα 5 γκολ ενεργητικό είναι το 2ο χειρότερο ρεκόρ μετά τη σεζόν 1986/87 (3 γκολ/ τερμάτισε 11η).

* Οι 5β. της Ανζέ είναι η χειρότερή της επίδοση από την επιστροφή στη Λιγκ 1 (2015/16). Μετράει 13 εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη (0-4-9) το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία της.

* Διαιτητής ο Μπαστιάν Ντεσπί (μ.ο. 4,20 κιτ./ 0,60 κοκ. ανά ματς).

ΝΙΣ
Ρεπορτάζ

Έργο που επαναλήφθηκε μεσοβδόμαδα για τη Νις. Όπως και πριν μία εβδομάδα έτσι και τώρα, έμεινε στο 1-1 για δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ήταν η Κολωνία (εντός έδρας), ήταν η Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

Αντίπαλος σαφώς πιο πολύ στα μέτρα της, γι’ αυτό και κατάφερε να ελέγξει περισσότερο το ρυθμό και το σκορ. Απόδειξη το ότι προηγήθηκε μόλις στο 2’ στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο το Μπράιαν (πλάγιος μπακ). Εκμεταλλεύθηκε ολέθριο λάθος της αντίπαλης άμυνας και δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ήλεγξε το ρυθμό και στο β’ ημίχρονο, έχοντας δύο καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει το προβάδισμά της μέχρι το 60’. Αντ’ αυτού δέχθηκε την ισοφάριση αμέσως μετά (61’). Είχε δοκάρι στο 66’ με τον Ντιόπ (εξτρέμ), στο τέλος συμβιβάστηκε με το «Χ».

Έχοντας τρεις ήττες σε 7 αγωνιστικές και τη 2η χειρότερη επίθεση (5 γκολ) της κατηγορίας, παίζει με την πλάτη στον τοίχο ανεξαρτήτως κούρασης και απουσιών.

Αγωνιστικά Νέα

Επιστρέφουν από τραυματισμούς οι Ατάλ (πλάγιος μπακ) και Ντελόρ (φορ). Εκτός αποστολής τέθηκαν οι τραυματίες Ράμσεϊ (χαφ) και Ίλιε (εξτρέμ), ενώ εκτός πλάνων μοιάζει να είναι ο Σνέιντερλιν (αμυν.χαφ).

ΑΝΖΕ
Ρεπορτάζ

Επιτέλους νίκη. Χρειάστηκαν 7 αγωνιστικές για να μπορέσει να κατακτήσει το πρώτο 3ποντο και να ξεκολλήσει από το βυθό της βαθμολογίας. Εκεί υπάρχει «μόνιμα» η Αζαξιό, όμως το γεγονός ότι υποβιβάζονται 4 ομάδες δεν αφήνει καμία ομάδα να εφησυχάζει. Πόσω μάλλον ομάδες σαν την Ανζέ που βρίσκονται ήδη κάτω από τη ζώνη.

Μετά τις 4 σερί ήττες και τα 15 γκολ παθητικό, παρουσιάστηκε πολύ πιο σοβαρή απέναντι στη Μονπελιέ την περασμένη εβδομάδα. Δεν το έδειξε από την αρχή, αφού δέχθηκε 0-1 στην πρώτη επικίνδυνη στιγμή για την άμυνα (7’). Αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε σχεδόν με τη σέντρα. Σκόρερ ο Ινού (9’), μεταγραφικό απόκτημα από τη Ρεν. Ισορροπημένο το υπόλοιπο του πρώτου 45λέπτου.

Κυριάρχησε στην επανάληψη, ήταν η μοναδική ομάδα που απείλησε για να πάρει τη νίκη. Τα κατάφερε με γκολ από εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο (69’) του Μπουφάλ. Έπαιξε πιο συντηρητικά μέχρι το τέλος, αλλά δεν αντιμετώπισε περαιτέρω προβλήματα.

Αγωνιστικά Νέα

Μοναδικός απών λόγω τραυματισμού ο Ενεμέ-Ελά (χαφ). Δεν υπολογίζονται από τον κόουτς Ζεράλντ Μπατίκλ οι Σαμπανοβιτς (πλάγιος), Μπομπισόν (στόπερ), Ελ-Μελαλί (φορ/εξτρέμ) και Γιάκολις (φορ) που «ψάχνουν» ήδη νέα ομάδα.

Casino