ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

01.01

ΝΙΚΗ Η ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΜ

ΣΤΑΝΤ ΣΕΝ-ΣΙΜΦΟΡΙΑΝ (26.700)
710
26° C Ηλιόλουστος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΙΚΗ Η ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΜ

Facts Αγώνα

* Κεκλεισμένων των θυρών.

* Διαιτητής o Φρανσουά Λετεσιέ (μ.ο. 4,12 κιτ./ 0,32 κοκ. ανά ματς).

* Α’ γύρος (1/11/2020): Νιμ – Μετς 0-1.

* Ελαφρύ προβάδισμα της Μετς βάσει συνολικής παράδοσης (22-21-18). 2-3 γκολ τα 6 από τα 9 ματς την πρόσφατη 10ετία.

* Πολύ ισχυρή η Μετς εντός έδρας (20-6-4), με μία ήττα σε 17 εντός από το 1973 (14-2-1). Over τα 5 πιο πρόσφατα ματς σε αυτή την έδρα.

Ρεπορτάζ

Χρειάστηκε δύο μήνες και επτά αγώνες πρωταθλήματος για να επιστρέψει στις νίκες. Είχε βέβαια μπροστά της την πιο εύκολη αποστολή, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να προσθέσει μια εντυπωσιακή και παράλληλα πειστική νίκη ισοπεδώνοντας με 5-1 εκτός έδρας την ουραγό Ντιζόν.

Από την αρχή του παιχνιδιού πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε φάσεις για γκολ απέναντι σε μια ομάδα που είναι σκια του εαυτού της, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Δύο γκολ στο κλείσιμο του α’ ημιχρόνου (37’, 42’) και μια υπέρ της αποβολή στο αμέσως επόμενο λεπτό έκαναν πολύ εύκολο έργο της στη συνέχεια σε μια «παράσταση» για ένα ρόλο.

Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε γκολ (48’) για το 1-2 με αριθμητικό μειονέκτημα, αγωνίστηκε πιο σοβαρά στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα για να σημειώσει τρία ακόμη γκολ σε 15 λεπτά (71’-85’). Φανερά ένα επίπεδο πάνω από την ουραγό της βαθμολογίας, η νίκη αυτή τη βοήθησε να εγκατασταθεί για τα καλά στο πρώτο μισό του πίνακα.

Αγωνιστικά Νέα

Επιστροφή για τον βασικό Κουγιατέ (στόπερ, 26/1) από τιμωρία μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, χωρίς τον Λεγιά Ισεκά (φορ, 24/5) που έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής από τον Φρεντερίκ Αντονετί.

Ρεπορτάζ

Χρειαζόταν οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στη Ρεμς την προηγούμενη εβδομάδα, αφού τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, κάτι που ισχύει και θα ισχύει μέχρι τέλους αυτής της δύσκολης σεζόν.

Το γεγονός αυτό της προσέθεσε ακόμη περισσότερο άγχος και φάνηκε στη μέτρια απόδοση του α’ ημιχρόνου, όταν από το ημίωρο του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Χωρίς άλλα περιθώρια λάθους, μπήκε πολύ πιο επιθετικά στην επανάληψη, βρήκε φάσεις και «γύρισε» το ματς (47’, 71’). Παρά τον ενθουσιασμό υπό το φάσμα των τριών βαθμών, δέχθηκε την ισοφάριση στο 80’ (2-2) που ήταν και το τελικό σκορ.

Εφτασε αισίως τα έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Μόνο με θαύμα ο στόχος της απευθείας παραμονής, εφικτός στόχος μόνο τα μπαράζ και η 18η θέση.

Αγωνιστικά Νέα

Επιστροφή στην αποστολή για τους βασικούς Κούμπας (αμυν.χαφ, 24/1) και Μπριανσόν (αρχηγός – στόπερ, 16/0) που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών. Εκτός αποστολής παραμένουν αντίθετα οι τραυματιές Αλακούς (πλάγιος, 21/0) και Αριμπί (φορ, 14/0).

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino