ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
15:00
27.01

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Με απουσίες και ερωτηματικά η Νίκη
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ (22.700), ΒΟΛΟΣ
EΡΤ Sports
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Facts Αγώνα

* Στο 10% της χωρητικότητας του γηπέδου.

* Παράδοση (στην έδρα της γηπεδούχου): 3-6-0 (8-3).
* Δυσκολεύεται ο Βούζας (Ολυμπιακός Βόλου), όταν βρίσκει απέναντί του τη Νίκη Βόλου. Σε επτά αναμετρήσεις μετράει τέσσερις ήττες (1-2-4).

* Κυριαρχούν οι ισοπαλίες στο τοπικό ντέρμπι του Βόλου. Από τις 18 αναμετρήσεις, οι εννέα δεν ανέδειξαν νικητή (5-9-4).

* Χωρίς διπλό ο Ολυμπιακός στην έδρα της Νίκης.

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Τυριακίδης (Μακεδονίας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας)
4ος: Μέγας (Πιερίας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Ρεπορτάζ

Ξεκίνησαν τα «όργανα» μετά τη νέα ήττα. Η Νίκη Βόλου έχασε εντός έδρας από τον Απόλλωνα Λάρισας με 2-0, πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Δεν απείλησε καθόλου τον αντίπαλο τερματοφύλακα, καθώς δεν κατάφερε να διασπάσει την αμυντική του διάταξη. Μοναδική «δικαιολογία» οι απουσίες της τελευταίας στιγμής, οι οποίες άφησαν «γυμνή» την ομάδα από τη μέση και μπροστά.

Τα πολλά προβλήματα ωστόσο δεν αποτελούν δικαιολογία, καθώς υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για διορθωτικές κινήσεις. Πάει καιρός που έχει χάσει παίκτες, ενώ γνώριζε το μεσοεπιθετικό πρόβλημα. Παρόλα αυτά δεν έχει ανακοινώσει κάποια μεταγραφή, την ώρα που ο Αλέκος Βοσνιάδης προανήγγειλε λίγες και μελετημένες κινήσεις.

Αγωνιστικά Νέα

Τραυματίας ο Βλαχομήτρος (Οεπ., 7/2). Ερωτηματικό η συμμετοχή τόσο του Κάσσου (εξτρέμ, 8/2), όσο και του Τζιώρα (φορ, 8/1), οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής και δεν αγωνίστηκαν στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας τους.

Στο Κόπα Αφρικα ο Μιράντα (εξτρέμ, 6/1), τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Λούκας Μπόσιο (μ., 3/1). Παραχωρήθηκε στον Ατρόμητο ο ταλαντούχος Τζοβάρας (φορ, 8/1), αποδυναμώθηκε περαιτέρω στην επίθεση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Ρεπορτάζ

Παρουσιάστηκε βελτιωμένος απέναντι στην ΑΕΛ, τελικά ηττήθηκε με 2-1, από έναν ανώτερο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ μόλις στο 6’. Η συνέχεια στο πρώτο μέρος ωστόσο ήταν διαφορετική, καθώς πίεσε αρκετά τον αντίπαλο. Η ισοφάριση ήρθε με την εκκίνηση του β’ μέρους. Από εκεί και πέρα η ομάδα «χάθηκε» από το τερέν. Πλήρωσε τα αμυντικά λάθη, απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο που δεν συγχωρεί. Πολλές οι αλλαγές στην ομάδα, χρειάζεται το χρόνο της για να «στρώσει». Παραμένει χαμηλά στο ταμπλό, μοναδικό ζητούμενο οι βαθμοί.

Αγωνιστικά Νέα

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Βασίλη Βούζα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ξενοδόχοφ (τερμ., 10/0), αφήνοντας την ομάδα με δύο νεαρούς τερματοφύλακες που έχουν λίγες εμπειρίες. Ο Στάμου (στόπερ, 1/1) έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και είναι διαθέσιμος. Ο Οσκαρ Σιαφά (φορ, 8/4) απουσιάζει στο Κόπα Αφρικα. Τεράστια η απώλεια του τελευταίου, χάνεται η πλέον αξιόπιστη επιθετική μονάδα.

Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Βούγιοβιτς, Κωνσταντίνου, Γραικός, Μανάφοφ, Σκοπελίτης, Κόκας, Στάμου, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Ντιαμπί, Κόλα, Ντος Σάντος, Χατζής, Κουντουριώτης, Νάνι, Ασαμόα, Ξύδας, Βερνάρδος, Κατσούκης, Γκαργκαλατζίδης και Ρηγόπουλος.

Casino