Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΚΑΒΑΛΑ
Facts Αγώνα
* Παράδοση (συνολικά): 4-0-4 (4-10).
* Παράδοση (στην έδρα της γηπεδούχου): 2-0-2 (5-4).
* N/g τα 6 τελευταία μεταξύ τους.
* Χωρίς Χ ο Βοσνιάδης (Νίκη Βόλου) κόντρα στην Καβάλα (3-0-1).
Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Σταυρόγλου, Χ. Νικολάου (Αθηνών)
4ος: Σ. Νικολάου (Αθηνών)
Τρίτωσε το κακό, έχασε και από τον Θεσπρωτό εκτός έδρας με 2-0. Παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών απέναντι σε ένα κατά πολύ πιο άπειρο σύνολο. Πράγμα βέβαια που δεν φάνηκε εντός των τεσσάρων γραμμών, καθώς απείλησε ελάχιστα τον αντίπαλο. Δεν είναι μόνο οι τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά το γεγονός πως δεν έκανε γκολ σε αυτές. Ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά την αναμέτρηση είπε πως πρέπει να πάρουν το μάθημά τους μετά και από αυτή την ήττα.
Προπόνηση ενόψει της δύσκολη συνέχειας θα κάνει η Νίκη. Δεν ορίστηκε το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Αλμωπό, λόγω του προβλήματος με την αδειοδότηση στην ομάδα της Αριδαίας.
Δεν ανακοινώθηκε αποστολή από τον τεχνικό της ομάδας. Στη λίστα των απόντων ο Πάνος (αμ., 7/0). Απουσίασε από το προηγούμενο παιχνίδι ο Αλιατίδης (στόπερ, 3/0), δεν χρειάζεται να ρισκάρει εδώ. Τραυματίας και ο Βλαχομήτρος (επ., 5/2). Εκτός και ο Γκαρσία (εξτρέμ, 5/1).
Εχασε εντός με 6-0 από τον Αλμωπό. Εκεί συνήθως σταματάνε οι ομάδες. Μοναδικό ευχάριστο το γεγονός πως δεν χτύπησε κανένας από τους διαθέσιμους παίκτες, καθώς αγωνίστηκαν δίχως προετοιμασία σε ένα κάκιστο τερέν.
«Τρέχει» τον προγραμματισμό για την επόμενη μέρα, παρουσιάστηκε από την διοίκηση ο Νούρι, ο οποίος εκτός από τεχνικός διευθυντής, θα είναι και ο προπονητής της ομάδας. Για την ώρα συνεχίζει με τον Καραμπιμπέρη. Ηδη στο κάδρο τα πρώτα ονόματα που αποτελούν στόχο της διοίκησης.
Εχει ακόμα τρία ματς μέχρι τα Χριστούγεννα. Ορίστηκε για τις 22/12 το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, το οποίο αρχικά έχασε στα χαρτιά. Όπως και να έχει αυτό δεν βολεύει τους «αργοναύτες» καθώς δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν με τα νέα τους αποκτήματα.
Με τα γνωστά προβλήματα η Καβάλα, μέχρι το Γενάρη είναι αναγκασμένη να προχωρήσει με ερασιτέχνες αθλητές, οι οποίοι δεν είναι και απαραίτητα ποδοσφαιριστές.